onsdag 10 april 2013

.:When in need of a hug:.

Hej å hjärtans välkommen hit!
Idag skiner solen och våren känns som om den kommer liiite närmre i alla fall när det värmer skönt på kinderna ;) Å hörni! TACK för alla fina kommentarer ni lämnat här i bloggen! Jag läser dem alla och det värmer så! Jag har lite svårt att hinna med att svara, men kommer det frågor så försöker jag alltid att svara så snart det går ;) 
.:TACK:.
 
Imorse hände det nåt som fick mig att hajja till... Jag och kottarna var påväg till dagis, skola och jobb. Vi passerade ett hus inne i området där det bor en barnfamilj ung i min ålder. 
Utanför huset stod både ambulans och brandbil. Sånt hugger i hjärtat! Blev alldeles gråtfärdig! Det spelar ingen roll vad som hänt egentligen... Nån mår dåligt i familjen och det kändes rakt in i hjärtat. 
 
Jag minns den gången då lillkotten åt något för första gången och fick en allergisk chock. Ansiktet svullnade upp till fotbollsstorlek och att försöka behålla lugnet själv på ytan för att inte skrämma honom var bland det värsta jag varit med om. Mitt i vintern var det och väglaget var extremt dåligt så det dröjde en bra stund innan ambulans och akutbil kom fram. 
Allt gick bra och lillkotten var nöjd över att ha fått åka ambulans ;) 
Men! Min stackars granne... Hon kom över storgråtandes och undrade vad som hänt. 
Och jag förstår henne! Människor i gröna kläder med stora portföljliknande väskor där slangar stack ut gick med raska steg mot huset. Huset där det bor två små barn som dom brukar skämma bort med allt från smultron och jordgubbar sommartid till små presenter från deras resor. 
Jag kände samma ilning idag... Så massor med kramar till barnfamiljen.
 
Så... dagens kort känns som om det passar. 
Det finns alltid någon där ute som behöver en kram :)
Så dagens kort -en KRAM!        
 Jag fullkomligt älskar den här stämpeln! Den värmer... 
 Jag minns inte hur lång tid det tog att måla motivet? Men ett antal timmar har jag lagt på bara färgläggningen... Man ska inte stressa fram sånt ;) Att förmedla känslan motivet ger mig  i färg är inte det lättaste. Men denna gång blev det som jag hade tänkt mig :)
 
Men faktiskt! ;)
Med tanke på gårdagens inlägg så tänker jag avsluta dagens inlägg med en liiite gladare ton ;) Så med en skopa ironi och med orden e"tt gott skratt förlänger livet" lämnar jag idag över denna bild som avslutning:
Lite galenskap skadar inte! Å man behöver inte alltid vara normal och "lagom". 
Så som sagt.. Jag är ganska snäll egentligen! :) Men ibland rinner det liksom över *skratt*
Fin onsdag till er alla och igen.. TACK för alla underbara små fotspår ni lämnar!
.:KRAM:.

3 kommentarer:

Mia sa...

Hej!
Vilket alldeles fantastiskt kort du gjort. Färgläggningen är otrolig snygg! Var kommer stämpeln i från? Fick ett litet "habegär" ;)

Läste din blogg igår och log för mig själv. Min son är PRECIS likadan... Stress, nej då, det kan ta en timme att få på sig ett par skor liksom!

Stackars familj, hoppas allt går bra för dem.

Ha det fint!
Kram Mia

Kajsan sa...

Hej Mia, tack för din kommentar :)
Ja, tid å rum tycks verkligen stå still ibland! Hihi...
Stämpeln kommer från Wee Stamps :) å passa dig för att kika där... Dom ha aaaalldeles för många fina stämplar ;)
Kram Karin

Jozebelle sa...

Jag tycker inte du behöver be om ursäkt för andras beteenden och att du regerar över det, jag skulle också gjort det.

Kortet är jättefint, jag brukar också lägga ner mycket tid på färgläggning. Söt stämpel.

01 09 10