lördag 6 april 2013

.:Superhelg!:.

Välkommen Lördag!
Välkommen hit! ;) 
Och Välkommen Scraphelg på Annexet!
 
Så var det dags :) Dagen är kommen då cirka 1000 skapande själar skall sammanstråla i Globen/Annexet. Jag har varit uppe sen i ottan för att i lugn och ro kunna duscha, blogga, äta frukost och ja... Fixa ;) Tänker INTE starta denna "ego" helg med att stressa!
Så med kaffet i handen, och med håret i en handduk sitter jag en stund vid datorn innan jag fortsätter fnula på för att snart bege mig in mot city.
 
Jag var ju i fjällen förra veckan... I år hade jag bestämt mig för att inte ta med en massa pyssel.. Men akvarellerna fick följa med. Dom skulle ju ändå användas vid äggmålningen ;)
 
Så nästan varje kväll målade jag ett uppstämplat motiv. Så nu finns det lite att ta av när jag sen vill göra lite kort. Och här kommer ett av dem:
 
 Med papper från GCD, MME och Inkido och blommor från bla Prima.
 
Men nu go vänner... Nu är det dags! Jag ska göra klart det sista innan jag sen ska bege mig mot en helg fylld av pyssel, kära återseenden, träffa nya ansikten och bara njuta av all kreativitet som kommer att ligga i luften där inne.   
 
Nu ska jag bara smyga ut å se om jag kan hitta det däringa kortet som sambon normalt har i sin plånbok... Märkligt nog tycks det alltid finnas mer pengar där än på mitt ;) Hihi...
*KRAM PÅ ER*
Å fin helg till alla!
/Karin

1 kommentar:

Titti sa...

Ditt kort är superfint och så fint målad. Hoppas du haft en superhelg i Globen .Kram Titti

01 09 10