måndag 3 december 2012

.:Skakar lite nytt liv i bloggen:.

Så kom dagen då det var dags att väcka den djupt sovande bloggen till liv igen!
Länge har den legat i dvala precis som jag! Livet kom emellan och bloggen gick i ide.
Men nu har hon sovit länge nog! Det finns en rad olika anledningar till att bloggen varit stilla...
 
Men idag blir det fokus framåt. En av de många saker som pågått är färdigställandet av huset. Vi har länge haft en oinredd vind och nu har vi äntligen kommit till stadiet: Flytta upp! Där uppe blev det bla tre nya sovrum. DET i sin tur gav utrymme för det mycket saknade och väl efterlängtade pysselrummet! ♥
 
Nu när vinden är så gott som klar så har "projekt pysselrum" inletts!
Ja, det råder iofs delade meningar om det där som jag kallar pysselrummet! ;) Vissa envisas med att kalla det "kontoret"?! Men jag hävdar bestämt att det heter pysselrummet!! Å sen lyssnar jag inte på nåt annat ;) Och nu när det iallafall FINNS ett rum där mitt pyssel bor så ska här pysslas! Just nu blir det mest iform av "fixa rummet" men snart kan det nog få sig en första omgång av pyssel.
 
Ska försöka fota i dagsljus snart och lägga upp lite bilder i bloggen.... Men idag kommer lite sneaks på några småsaker som finns här i rummet.
 
Nummer ett: mina små stämpel-lådor... Jag visste redan då jag köpte dessa att de definitivt inte skulle bli stämpelförvaring! ;) Men hur söta var dom? Så pass att de fick följa med hem iallafall! :)
Så nu agerar dom ställ åt Distress Stickles istället. Alldeles lagom för mig.
 
Stämplarna å andra sidan har just fått uppdaterad plats i pärmar och lådor. (visar en annan dag..)
Inser att det trol inte är befogat att köpa en enda stämpel till på ca... ja, kanske resten av livet!! *skratt* Men det återstår väl att se antar jag... Efter många timmar av fix och sortering så är resultatet sju fulla pärmar, två askar och en kartong. MÅSTE verkligen börja pyssla igen snart! ;)
 
Men iallafall... Åter till dagens inlägg och bilder..
Nummer två:
Det finns EN på ett sätt "opysslig" detalj på skrivbordet... Ett foto. Men i syftet "inspirera" så bor den högt upp på min lista. Han är en inspirationskälla utan dess like och jag gillar!
Så på pysselbordet bor varken bilder på barn eller sambo...
(finns såklart ett överflöd i resten av huset ju ;))
 
Näe... På bordet bor det signerade fotot från Tim Holtz...

Mannen med de magiska fingrarna och det ändlösa förrådet av idéer och inspiration!
The man ROCKS! Så är det bara! :D Ska jag välja EN inspirationskälla så är det tveklöst han!
Därför får han en plats på pysselbordet! ;)
 
Tänka sig... Att man kan sakna en blogg så mkt! Jag har MASSOR att skriva om! Massor med galet å berätta och så såklart en hel del scrappat som vill komma ut! ;) Kanske en som läser... Kanske 10... Men det spelar mig ingen som helst roll! Bloggen är ett sätt att vara. Viljan att få skriva av sig har funnits där så länge jag kan minnas! Och som den kloka och enormt kreativa Rimna skrev nyss i Lillblommans Skissblogg:
"Jag upptäckte runt år 2004 att det fanns ett namn på det jag alltid tyckt har varit roligt, nämligen att pyssla med papper och pennor."
Jamen som taget ur min egen mun satte hon den perfekta meningen på hur det ligger till! Tom årtalet prickade rätt! ;) Jag har alltid älskat papper i alla former... Att skriva, pyssla och skapa! Fast hon SA det liksom så mycket bättre! ;)
 
Klart att det finns andra än TH som inspirerar mig! Rimna och Lillblomman är två enormt duktiga tjejer som faller in under denna kategori. Jag kommer säkerligen att återkomma till fler som inspirerar! Det finns ju så enormt många duktiga kreatörer av olika slag där ute! Som på så många olika sätt inspirerar oss andra. 
 
Måste nog fixa till bloggen lite också ser jag?! Rensa upp lite och förnya ett och annat ;) Men det får nog vänta! Det finns SÅ många roligare saker jag måste hinna göra innan! Priolistan är lång.   
 
Imorrn: bilder från pysselrummet så som det ser ut idag! Säkerligen kommer jag att få flytta runt saker och göra om här och var allt eftersom då jag upptäcker hur osmart jag placerat allt etc. *skratt* Men då är du hjärtligt välkommen att följa med! ;) Kanske kan det vara till nytta för nån annan?
 
Andra saker jag tänkt att blogga kommande tiden:
Lite julpyssel, pyssel med barn, lite bakat gott till jul, förvaringstips.. ja.. lite allt möjligt helt enkelt! ;) Kanske dyker det också upp nån skiss, ett scrappat alster eller varför inte små julklappstips?
Livet är fullt av små idéer! ♥ Och varför inte dela med sig? 
 
Kanske dyker det så småning om också upp nån liten bild från nybygget en våning upp? ;)
 
Nu dags att återgå till hemmet. Det vankas lekkväll med två små rara favoriter...
Dagens lucka i vår Adventskalenter 2012: lekkväll med små mini-bobs ♥ Så nu ut i stjärnklar kväll och leka i den snö som bara ligger där ute och längtar efter att små skrattande barn ska komma ut och rumla runt! :)
 
Tack för titten och hjärtans välkommen åter! ;)
Kram Karin ♥

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du är så efterlängtad! Välkommen tillbaka ♥

Jag kommer att titta in hos dig varje dag och läsa dina kluriga och underfundiga funderingar och se dina fina bilder. Stor kram!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Men DU är ju för söt! Och gissa om du är efterlängtad i bloggvärlden! Har saknat dina vackra ting och ord! Ser med spänning fram emot att få se bilder från PYSSELRUMMET som såklart inte jeter ngt annat ;) Och allat annat med :) STOR kram vännen!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Inte jeter utan heter ;) måste lära mig att korra in jag trycker publicera :)

Karin Brandin sa...

Välkommen tillbaka! Har saknat dig finaste du! Vad ser du på tv nu för tiden ;) kram

Nallebr.. sa...

Kul:) så skoj att du är här igen:)

EvaE sa...

Kul att din blogg är tillbaka!!

Sockergrynet sa...

Vad härligt att du är tillbaka!! Har saknat dig! <3 Gillar dina fina lådor!

01 09 10