tisdag 11 december 2012

.:Mera Jul:.

Måndag:
Just när lugnet lägger sig... Då anfaller dom! I full galopp och med elak kraft!
Är totalt omfamnad av dem! Dom elakiga bacillerna ger mig sin allra störta julkram!
Efter en intensiv period av bygge, flytt, packa ner, packa upp osv så tog jag ett djupt andetag och satte mig ner. Då smög dom på mig.
Man SKA inte slappna av helt enkelt! Då kommer dom å ska prompt kramas!
Vägrade låta dom ta mig förra helgen å strax innan det. Lyckades skaka bort dem. Men i ett obevakat ögonblick så smög dom sig tillbaka. Detta obevakade ögonblick var närmare bestämt fredag kl 15:00. Kollade just på klockan, nös, kände hur det sved till lite och insåg att jag just blivit omfamnad igen.
Dumma elaka baciller!! Jag har varken ork, lust eller tid! Det är snart Jul ju! Och saker ska fixas! Julklapparna, granen, julkorten, bakandet och pysslandet! Och bloggandet?! Har inte ens orkat sitta upp?! Just nu halvsitter jag i en stor fåtölj framför brasan som jag för övrigt inte ens orkar tända! ;) Vill nog ändå inte bli så speciellt mkt varmare än vad jag redan är... Så det blir nog bra med det.
Hursomhelst... Tur att det finns appar för allt! Blogga tex! Då kan man krypa upp i sin säng eller fåtölj och skriva några rader utan att behöva gå till datorn.

Ett problem bara... Bilderna ligger fortf i kameran... Får masa mig dit importen och peta över lite bilder till inlägget.

Nu sova lite... Det gillar inte bacillerna!
Kram
 
Tisdag: Sakta vinner jag! :) Sov bort åtminstone EN bacill och idag känns det liiite bättre... Men än ropar jag inte hej, för då kommer dom å kramas igen ;)
Men jag sitter upp! Och har fått över ett julkort från kamera till dator! ;)
Och här kommer då alltså julkort nummer två för i år:
 
Nu dags för en sen lunch... Må väl där ute i snöyran och ta det försiktigt ni som måste ut på vägarna ♥
Ska nog förbereda ett litet inlägg till. Nu när jag ändå sitter här...
En liten pippi har kommit till liv... ;)
.:KRAM:.

5 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Ett superfint och stämningsfullt kort!
Det påminner mig lite om ett kort jag sett Rimna gjort. Måste nog leta fram den där finfina stämpeln och skriva ut....fick sån inspiration av dig nu. Tack!

Susy sa...

Underbart fint!

KRAM SUSY

Kajsan sa...

Tack tjejer!
Ja absolut Åsa! :) Rimna använde nyss samma stämpel och gjorde ett grymt snyggt kort! ♥ Jag älskar denna stämpel! Kan använda den om och om igen! ;)
Stor kram

Chris_P sa...

Superfint kort!!

Pernilla ~Pillan~ sa...

Åh vilket sött kort! Gillar både färgerna och stämpeln. Usch va tråkigt att bli sjuk, hoppas du mår bättre nu.. Men det är spm du säger... När kroppen slappnar av så kommer det, tyvärr. Kram

01 09 10