torsdag 14 mars 2013

.:Men vad hände?!:.

Mitt i mitt kreativa kaos så slog det till... -Kortmakargenen har tagit över!! Det är ju så fantastiskt kul att se ett kort växa fram! :) Och glädjen i att sitta ner en stund för sig själv mitt i allt familjeliv när kvällen kommer är GULD värt! Ända sen jag var ung (ja.. jag var det förut ;)) så har jag målat. Och saken är den att när jag sitter framför mitt block så tappar jag tid och rum.. Det kan gå timmar utan att jag tänker på en enda annan sak än just det jag håller på med. Det är som om en helt annan värld öppnas och jag kan glida dit för avkoppling och rensning. Jag kanske är lite udda ;) Men efter en stund i min egen lilla värld av färger så får jag tänka till... Vad är det för dag? vad är klockan?! hihi.. Fast vet ni?... Det bjuder jag på! ;)
 
Jag älskar att älska något så mycket så att resten av världen suddas ut för en stund. För mig är det lyx ♥ Och just vid detta tillfället då denna flicka fick sina färger så var det just en sån där gång. Klockorna stannar och tiden står still... Och medvetet valde jag mina svåraste färger... Gult och orange! Och tänka sig... Det blev helt okej! Med dessa papper och dekorationer blev valet självklart! ;) Jag hade tänkt att spara detta kort till Påsk... Men hon ville ut i bloggen NU! Hon ville inte vänta! ;) Hon är festklädd å redo att möta världen! Och då kan man ju inte säga nej! ;) Så här kommer hon... Flickan i gult...

Jag har helt kommit av mig med det där att skicka påskkort! Men i år verkar det onekligen bli ett par ;) Och en helt annan sak!! Nu är det bara tre veckor kvar tills Scrap and Pearl träffen i Globen/Annexet... Och det ska bli riktigt kul! Jag ser SÅ fram emot att träffa en massa härliga människor jag inte sett på jättelänge! Men allvarligt!! Hur i rackarns ska jag packa?! Jag är SÄMST på att packa smart!! *skratt* Jag vill ha med mig allt och lite till! ;) Tål å tänkas på det här... Fast ändå.. Det spelar egentligen ingen roll! Väl där så finns både butiker och ändlöst med atteraljer på plats... Så det är bara att smita dit och ha det kul! Och det är precis det jag ska göra! ♥ Ha kul!
 
Galet!! Idag är det redan torsdag och ännu en vecka lider mot sitt slut! Nyss var det måndag...
jaja... Jag får önska Er en finfin tordag och skicka en stor kram! (bara för att jag vill! ;))
Så stor kram och ett varmt leende från mig ♥ /Karin ~ Kajsan 

5 kommentarer:

Jozebelle sa...

Ja visst är det härligt att ha något att "rymma" till bara få vara men ändå glömma för ett tag, men det du säger om att sedan behöva tänka vilken dag det är, DET känner jag igen. Jag förstår att tjejen inte ville stanna hemma hos dej. Snygg brud som ska ut och göra sta'n osäker.

scrapparewa sa...

Fantastiskt kort med lager på lager och sötaste vårtjejen i fokus!!! Man blir så glad av att titta på det! Känner igen det där med och försvinna in i dimman bland papper och stämplar och pennor... en härlig känsla när man har lyckats åstadkomma nåt sen!
Tack för titten och inspirationen!
Kram!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Så härlig vännen! Sitter också och gör kort :) Man kommer liksom in i olika skov i sitt skapande har jag märkt. Jaaaa du det där med att packa. Mitt måste få plats i en väska har jag bestämt. Inget extra att bära om vi måste ställa bilen en bit bort. Och så trångt med allt folk också. Ett tag funderade jag på att bara ta med och färglägga motiv :) Vi får se hur det känns då. Ser fram emot lite häng med dig och Stina!

Lady Gaggig sa...

Vilken underbar blogg du har! Glädje och inspiration....
Och ditt sätt att beskriva hur du kan sjunka in i ett tillstånd av "bubbla" från tid och rum...visst är det en härlig känsla? *känner igen lite*

Jag återkommmer...jättegärna!
Kram och tack, Jennie (Jison)

Stephi sa...

håller helt med, skönt att försvinna i sin bubbla.
Jättefint kort.

01 09 10