fredag 22 mars 2013

.:I Adore You:.

Beställde lite papper från Bazzil Basics... Gillade att dom alla gick i samma grå ton och ganska "lugna" mönster... Men... Tyvärr föll de mig inte i smaken när jag väl hade dem i handen!
Jag gillar tjocka, strukturerade papper... Dessa var mer än lövtunna! som reklamblad! Alltså tom tunnare än vanlig dagstidning?! Trodde inte att såna gjordes längre.. Och dessutom är Bazzil den absoluta favoriten vad det gäller carstock! (enfärgat papper) så att dom ändrar känslan i sina papper när det kommer till mönstrat är för mig ett mysterium! Jag är nog lite bortskämd med kvalitet jag fallit för numera... Finns många underbara tillverkare! Några av mina favoriter är tex: My Minds Eye, Pion Design, Glitz mfl...Men som sagt... Jag gillade "motivet" så det blidde till att montera hela layouten på ett cardstock som avslutning.
 
Åter till skapandet ;)
Hittade denna ljuvliga skiss hos Lillblomman. Och denna månad är Camilla Ekman inspiratör ♥
Min gamla DT syster från förr... SÅ glad att se hennes alster och att de fortfarande är lika bedårande som förut. Saknar mitt gamla team...
Nåja.. Här kommer i alla fall min tolkning av skissen:
Här är skissen:
Skynda dit du med och var med! -deadline 31/3.

Det var dagens bloggalster det ♥
Ha det riktigt bra och njut av att det är fredag ;)
.:Kram Karin:. 

1 kommentar:

Ulrika aka LillBlomman sa...

Så himla fin layout i Karinfärger :) Älskar att det är fler som gör blommande pojksidor! Och stort tack för att du ville vara med! Kramiz!

01 09 10