onsdag 6 mars 2013

.:Snart är det sommar:.

Lek vid strandkanten.. sol.. bad.. varma dagar som stannar kvar och övergår i ljumna kvällar...
Bara att få dra fram grillen igen och kunna äta ute... DET längtar jag till... Här kommer en layout med ett av fjolårets sommarbilder från Stockholms skärgård...
I ett första försök att använda masker/stenciler... Så kan jag väl säga att jag tycker att det gick sådär! Jag ogillar spridningen och tycker även att den i och för sig grymt snygga turkosa färgen (tack Tettiz för lån av både mask och färg ;)) att den var för stark mot resten av layouten... Något jag dock är nöjd med är de söta små vimplarna (återkommer till dem) och hur fin lyster det blev på 3D lacken ovanpå den turkosa färgen uppe i vänstra hörnet.
 
Vimplarna... Dom är utskrivna på skrivaren hemma och sen har jag bara färgat in kanterna.
Det är gratisprint som jag har sparat ner på min samlingssida på Pinterest. Klicka här för att komma direkt till bilden :) I samma mapp där vimplarna ligger så finns även en hel del mer fina saker man kan spara ner och skriva ut ;)
 
I pysselrummet pysslas det just nu en massa kort! Jag har snöat in lite på det efter att jag fick hem nya papper både från Hobbyworld och från Scrap-Ateljen. Nya färgskalor i glada fina toner! Kommer snart bilder här i bloggen.
 
Nån som ska till Globeneventet? :) Jag kommer att åka. Ska du dit så hojta till ;) Jag ser verkligen fram emot att få återse många ansikten jag inte sett på länge!
 
Nu återstår bara att önska Er en finfin onsdag och hoppas att solen skiner på er lika klart som den gör här! Man blir alldeles glad i själen nu när solen tittar fram allt oftare!
Kram å ha det gott!
.:Karin:. 

3 kommentarer:

webmosterhelene sa...

Åh, ljuvligt somrig!!

Jag ska till Annexet - båda dagarna!! Ska du?! Vi ses där i så fall, kanske vi kan försöka sitta nära varann?! Saknar dig!

Kram

Hanna-Marie sa...

Tack för din snälla kommentar i en liten butiks blogg, den värmde massor :)

Kikar runt lite i din blogg för att insupa lite inspiration nu :)

Anna sa...

Kanonfin layout!

Har några masker men får inte riktigt till det...

Vårkramen Anna

01 09 10