tisdag 18 november 2008

::Juligt igen::

Två små tags att hänga runt halsen på en flaska glögg eller vin eller varför inte till en julklapp!
Snöflingan är embossad och den andra är utstansad med QK. Stämpel från Inkido.
Lätt att göra! Kul att ge bort! Allt material finns i Magdas shoppen. :)
Tack för titten och ha en jätte trevlig dag!
Nu ska det pysslas en stund! Har massor med nya idéer som måste testas och förverkligas! :)
Kram från Karin.

5 kommentarer:

Emma sa...

Älskar dina jultags, och korten här nedanför, OMG... du är så grym :) Har en liten grej till dig i min blogg, om du vill :)

Sara sa...

Jätte fina tags!!
/Sara

Karin sa...

Hej vännen

Jodå, ska väga mig i morrn, känns inge vidare kul ,börja tröttna på att det går så trögt, jag har för bråttom och alldeles för hård mot mig själv, alltså jag svälter mig inte, men jag tycker jämt att jag är dålig, vilket tär på en.

Jag har massa plugg å måsten som stressar, men också mycket kul framför mig! I morrn ska vi i kören ( du kan sjunga gospel kören sjunger jag i :) sjunga i Globen, fast julshowen har fått urusel kretik så skall det bli kul endå! Det är alltid roligt att göra dessa "extra uppdrag". På torsdag ska ja sjunga med kören igen, men denna gången på nåt event i stadshuset, å på fredag skall jag till frisören och slinga håret, har fördjävlig ful utväxt :)

Hur är det själv, ser att du pysslar mycket, du gör så fina grejer!!
Hur går det med brucharna?
Får du in dom?
Hoppas ni alla mår bra å är friska.

KRAAAAM

Laura Davis sa...

Thank you for the sweet comments on my blog! Your work is stunning!
Laura

Anonym sa...

Åhh så fina! Det här känns som lagom projekt till mig. Få ihop nån sån här som man kan sätta på någon julklapp eller hänga på en påse lussebullar :)

Nu ska jag bara ut och införskaffa mig lite material. ÅÅh vad roligt, nu kliar det verkligen i hela fingrarna. Tror jag kan ha upptäckt en pysslig sida hos mig själv jag inte märkt förut. Men kanske ska vänta till jag väl sätter igång innan jag börjar babbla om nya sidor. Har ju inte så jättebra tålamod ibland. Men laddad är jag i alla fall!

Tack för tipsen!
Kram Jossan

01 09 10