måndag 3 november 2008

Helgljus och massor av tävlingar/utmaningar!

Helgen som gått har varit minst sagt händelserik! :)
Barnen och vi turas om att ta hand om influensan! Hosta, snuva och trötthet avlöser varann om vartannat! Och så har det ju varit Halloween med lite pyssel och tända ljus. Jag och Nova satt å gjorde lite kort, fladdermus, ett monster och sen lektes det vild ett tag med oranga ballonger som for hit å dit i hela köket och vardagsrummet.
Mellan familjebestyren har det ägnats en hel del tid framför datorn med! Denna helg har Magdas haft releasparty för nya "scraplivsbloggen"! Vi har alla jobbat mycket och länge med detta och nu är det igång! *glad* Så nu poppar det upp nya saker varje dag, det finns ett schema för veckan för den som är nyfiken och alla skapar vi på högfart för att ge mycket och brett varierad inspiration dagligen! Passa på och gå in och tävla om paket och andra roliga priser! :)

Sen eftersom vi var lite små sjuka hela familjen så blev det istället för utflykt till kyrkogården en egen liten ljus samling hemma intill huset. Vi tände massor med lyktor, marchaller och ställde ut två gravljus till minne av dem som inte längre finns med oss. Barnen fick vara med och ställa ut ljusen och lilla N funderade en stund och sa sen: Mamma... Om dom är i himlen är däruppe...(pekandes upp mot himlen) Ser dom alla stjärnor MER då?
Hi hi... Hon funderar och funderar den lilla flickan... Eftersom det var stjärnklart så var det ju extra spännande att vara där ute i mörkret bland alla tända ljus och stjärnorna såg ju ut att var jätte nära just denna kväll.

Idag ska vi ägna dagen åt att läsa Nicke Nyfiken, lägga pussel och bygga med klossar... Lugna aktiviteter för små krassliga och hostiga barn.

Kram å tack för titten....

Lägger upp lite alster senare.. Men dom finns ju förstås i bloggen om någon nyfiken vill kika ;)

*kram*

Inga kommentarer:

01 09 10