lördag 16 juli 2011

.:Inspirerad av Mateus:.

För ett tag sen så var jag och scrappade hos Annette ♥ Hon hittade denna underbara annons för porslinet Mateus och båda har vi nu skapat ett alster med annonsen som inspiration. (följ länken för att se Annettes layout) För mig sa denna bild: Blommor blommor blommor och i samlad trupp som "ram" kring ett foto och med fokus på att "omringa" som av en halvmåne. Jag påbörjade min layout när jag var där, men blev inte klar...
 Nu har jag färdigställt den och här kommer min layout:


Eftersom jag varit lite sämre ett tag på att skriva på mina alster så låter jag nu handskriften göra en liten comeback ;) Budskapet är enkelt och slätt: Leva Livet! Här & Nu! ♥


Att göra blommorna tog lite tid, men ujj vad skoj det är med egna dekorationer! ;) Den ena blir aldrig den andra lik och variationsmöjligheterna blir oändliga med enkelheter som pappersval, färger, antal lager och tex ink eller mist. Till denna layout har jag tex använt Tim Holtz blom die och en av Martha Stewarts fjärilsstansar. TH dies och stansar i övrigt kommer självklart att finnas i shoppen! ;) Det kan jag lova med säkerhet! (för de finns nämligen redan i lager.. ♥)
Så nu go vänner!! Fånga denna dag. Njut av det du har ikring dig och glöm inte att ge nån en extra komplimang eller leende ;) På så vis har du med säkerhet både skapat en varmare känsla för dig själv och dessutom gjort ett lyft i någon annans vardag ♥ Värt det liksom på alla vis ;)

Imorrn kommer en av de "blomlösa" layouterna...
Hur nu det kunde hända?! *skratt* Å inte ens med flit!!! hihi...

.:STOR KRAM:.

5 kommentarer:

Aase sa...

Vilken fantstiskt vacker layout, så fint upplägg och vackra färger. Gillar hur du satt rubriken ocså...

Kram Aase

Cilla sa...

Duktiga du! Den är alldeles underbar :) Jättehärlig inspirationsbild också.

Kram

Line sa...

Så fin layout. Härligt med alla blommor!

E sa...

Fantastiskt fin! Blir sugen på att göra fina egna blommor, har gjort lite småtester men inte fått till det riktigt som jag vill..men övning ger ju färdighet så jag får testa igen:) Har längtat efter en KarinLO att beundra, du är en mästare på detaljer! Tack för inspirationen:)
Kram

Ulrika aka LillBlomman sa...

Otroligt, otroligt vacker!!! Så härligt att se dina frodiga alster som jag älskar sååååå! Kram!

01 09 10