söndag 3 maj 2009

.:Bloom and Grow:.

Det är kanske ingen nyhet att en av mina stora favoriter vad det gäller mönstrade papper är just My Minds Eye! Jag gillar både den tjocka papperskvaliteten och oftast vartenda papper!
När de nya kollektionerna kom in i Madas shoppen så föll jag både för de romantiska papperen men även för dessa, ur Bloom and Grow kollektionen! De är färgglada och hur kul som helst att scrappa med!
Jag har klippt till ett av de mönstrade papperen och låtit det ligga över det prickiga som en “ojämn ram”. Stämplarna runt om kommer från Prima och fick ligga som en bård runt kanterna.Sedan har jag dekorerat med Magdas egna blommor, små rosor från Prima, lite spets och Pearl Maker i form av slingrande swirls.
Hoppas ni alla har haft en underbar helg och att ni fått se solen lika mkt som vi gjort här! :)
Må gott alla och ha en fortsatt bra dag!

.:KRAM:.

4 kommentarer:

Alex sa...

Tack, tack, tack! Vad glad jag blev av dina kommentarer! Sitter ofta och avgudar dina skapelser inne på Magdas, så att du gillar min lilla blogg gör mig nåt enormt glad! :-) Och det är just ditt öga för små men viktiga detaljer jag oftast faller för :-)

Har dock inte varit här inne hos dig.. (hur jag nu har lyckats missa det!) så nu ska jag på en inspirerande upptäcksfärd!

Mathilde sa...

Hej!
Japp blev en blogg också. Jag kastar mig in i det här :)
Jättefin lo! Den hamnar i inspirations-mappen!
Kram

(Favvis)Maria sa...

Superfin LO!

(Favvis)Maria sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
01 09 10