lördag 26 mars 2011

.:Simplicity:.

Ibland är det så enkelt att fotot på en layout egentligen är tillräckligt.. Då räcker det ju med lite papper och ett fåtal dekorationer så är det klart.

Här var en samling med foton från Kolmården. Läskigt nära kommer man dessa ståtliga djur! Och trots tjocka glas så känns de farligt nära... Jag tittade denna tiger rakt in i ögonen och fick en rysning. Full koll mig och följde minsta rörelse med sin blick utan att ens blinka.. Vackra är dom! Nästan svårt att tro att dom är farliga... Vackra, graciösa och faktiskt betydligt mycket snällare är ju Delfinerna! ♥ En makalös show och barnen satt som fastnaglade!Väl ute i parken sen passerade vi även björnarna. Vilka djur! Stora, mäktiga och riktigt lurviga! :) Också tillsynes ett snällt djur... Tills....Det vankades mat.... Plötsligt blev dessa något slöa och stora nallebjörnar till vilda djur på en sekund! Snabba i vattnet, stora stora gap som väntade ivrigt på mat! *hua*....Som avslutning på vår vistelse så stod bilsafari på schemat. Och jag kan förstå nu varför dom under denna vinter byggt om hela safariparken! Man får from denna vår/sommar inte längre köra bil genom parken utan man kommer att få åka bergbana runt i parken nu istället. Ska vara säkrare både för djur och människor på det viset.
På vår färd genom parken fick vi tydliga instruktioner om att under inga omständigheter stanna bilen! Den måste hela tiden vara i rullning.. Men så kom vi till Lejonen...
Där hade två stora hannar precis slagits och den ena låg precis bredvid vägen (trol just förlorat) och den andre klev ut rakt i vägen framför våra vänners bil. ställde sig och stirrade på dem och flyttade sig inte. Minsta rörelse från oss gjorde honom ännu argare och han frustade och tog ett kliv närmre motorhuven. Trots att vi satt i bilen bakom så kände man plötsligt hur oron kröp i kroppen och tankarna på att skydda barnen snurrade i huvudet.. Maktlöshet! TUR att vi i Sverige inte möts av denna skogens Konung ute i naturen! Jag skulle iofs inte bli nån match! Skulle antagligen trilla av pin av hjärtstillestånd ganska omgående! ;)
Kändes halvkonstigt att se dessa vilda djur omringade av Svensk skog... Men en å annan sötnos bjöds vi på också ♥ Som denna lilla björnunge som i nästa stund gjorde en halvhjärtad bakåtkullerbytta innan den sen skuttade in i skogen igen.Denna resa gjorde vi sommaren 09. Men minnena sitter fortfarande färska i minnet ♥

Nu är iaf ett par av bilderna scrappade.

Kanske blir det fler framöver.. Får se.

Kram Karin.

1 kommentar:

ElinÅ sa...

Underbar LO med fina foton! Älskar tigrar o tycker dom är sååå vackra. Hos mig hittar du lite LOs där vi har lyckan att få gosa med små tigerungar:) En dröm som jag gärna skulle göra om. Men det kommer nog aldrig bli ett sådant tillfälle igen och då är det ju härligt att ha lite foton att scrappa som minne!
Kram Elin

01 09 10