måndag 21 mars 2011

I sorg och saknad...

Livet kan så hastigt förändras... Ena stunden hörs glada skratt, man blåser på en slagen liten tå och torkar en tår... I nästa stund förändras allt...
Idag har varit en vacker dag.
Solen har strålat, fåglar har kvittrat, det har droppat från taket och all snö har smält där solen kommit åt och vi har tillbringat dagen tillsammans med familjen. Så förändras förutsättningarna.
Vi satt vid middagsbordet och såg för första gången ikväll hur himlen blev alldeles turkos. Vi pratade om regnbågens färger, den vackra himlen och hur skiftningarna kan vara så oändligt många varje kväll då solen går ner.
Vi nattade två små trötta barn och sen kom samtalet... Det där samtalet man faktiskt inte vill ha... Klart man vill veta.. Men man vill ändå inte att det ska hända.. Min lilla fina mormor finns inte med oss mer... Hon såg solen stråla idag och sen förde änglarna henne över en otroligt vacker turkos himmel hem till min morfar ♥ Älskad mor, mormor och gammelmormor hos oss... Du saknas oss redan ♥
Färgerna i layouten består av röd för kärleken, vit för snö och turkos på grund av den märkbart underbara himlafärgen som var just ikväll...
Änglavingar prydda med blommor... Så som hennes trädgård blommade om vår och sommar så råder inga tvivel om att där sprakade kärlek i hennes gröna fingrar.

Fjärilar för att symbolisera frihet...

Även om vi fått många fina år tillsammans så kommer saknaden och sorgen som ett tryck över bröstet. Tårar rinner och minnen bubblar upp från barndom, sommar och tiden vi fått tillsammans.
Alla somrar vi varit på landet... Gungat i hamocken, ätit pannkakor, fikat med nybakta bullar och hemgjord saft, läst sagor och fått bara vara barn.
Tack mormor för allt ♥
Vila i frid och ge morfar en STOR kram från oss ♥
.:Älskad och saknad:.

15 kommentarer:

Aase sa...

En stor Kram till dej, känner med dej. Det är en förlust oavsett om det ligger i tiden, men man får försöka minnas alla fina minnen och tacka för dem!
StyrkeKram Från mig!

Pysselbus sa...

Underbar Lo för underbara minnen! Det är skönt att få skapa av sig mitt i sorgen... Har själv haft en otroligt sorglig dag igår då det var precis ett år sedan mina barns farmor gick bort.

Helt fantastiskt vad du lyckats fånga i LOn som representerar henne....

Stor kram med varmt deltagande!


Linda

Ingba sa...

Jag vill också skicka en kram och en tanke...

kram Inger

Tettiz sa...

Åh, älskade Karin - jag blir alldeles berörd när jag läser ditt inlägg. Jag vet hur ont det gör och jag vet hur stor saknaden är.

Skickar stora, varma, innerliga kramar till dig och din familj och tänker mycket på er nu!

/ Jeanette

Fredrik sa...

Vad fint. Lite fåordig idag, men du säger kanske det jag känner. Kram.
/Lillebror

Marie/Mison sa...

Kram Karin!

~Karin~ sa...

Många varma kramar!!!

Kärlek /Karin

Anonym sa...

Så vackert.
Kram/MA

Milo Lilja sa...

Så otroligt vacker Lo... Jättefina färger, jättefint foto... Det är verkligen terapi för själen att scrappa... Och så blir det ju ett vackert minne oxå...

Kram Milo

stinaD sa...

Finaste vännen, stora kramar till er! <3
Tårarna rinner...många tankar snurrar..
*kram*

Anki sa...

Styrkekram & Underbart vacker lo!

Anna sa...

Stor kram till dig i din saknad!

Kram,
Anna

Chris_P sa...

Oj vilken fin layout och vilket fint minne av din mormor!

Mahlin78 sa...

Beklagar sorgen ♥ Skickar över en stor styrkekram i din/er svåra stund! Helt underbar layout att ha som minne!

Sockergrynet sa...

Stor KRAM till dig! <3

01 09 10