torsdag 24 februari 2011

.:Till en vän:.

Hej bloggisar! ♥

Idag bli det ett kort som gått iväg till en av mina vänner...
Ibland behöver man en kram, en hälsning eller ja... Ni vet... Bara för att...

Och det här kortet är just ett sånt!
En stor kram "bara för att"...

Planerna för denna veckan har gått bra hittills... Planen var ju att jobba två dagar med huset och hinna med två träningspass (utöver ni vet vardagliga ting)... Måndag var lugn. Mest planering för att styra upp veckan. Tisdag kom mormor över och lekte med kidsen och vi tog tag i hus projektet! :)

Jag inser nu att vi har 28 trappsteg för mkt i huset! Och benmusklerna har minst sagt vaknat ;) Ett nyttigt tips: Samla inte på sten och snäckor!! Och OM du gör det... Se då till att de hamnar på en plats där du inte behöver flytta runt dem! ;) Min samling från världens hörn låg fint sorterade i sina därför avsedda förvaringslådor... Men seriöst!! Varför högst upp i huset? Så... nu har dom förflyttats med manuell kraft 28 trappsteg ner... *pust* Har jag lärt mig en läxa? Troligtvis inte ;) *skratt* Men men... En av oss skrattade iaf gott! ;) Så NÅN form av nytta gjorde det ju! ♥

Onsdag samma visa.. Mormor å barnen och vi å huset.. På slutet kände jag att kraften liksom tog slut! Benen ville inte springa mer i trapporna och hela min kropp vill bara mysa ner under en filt framför brasan... Men... Huvudet i väggen och gör klart! Sagt å gjort! Och sen ner i en fåtölj framför brasan. Kände mig smått mörbultad men tänkte.. -Latmasken i mig ville väl vila! ;) Glad dock över att två huspass ledde till två träningspass! Liksom lite på köpet! ;) Hejja oss tänkte jag! :)

Imorse sjöng dock kroppen på en annan sång... Sjuksången! Tröttheten var inte ropet från latmasken... Det var knacken på axeln av mr sjukdom. Så nu sitter jag här med nån form av sjuka. Får JAG betämma så är det nåt som tänker passera FORT! :) Men ajj i halsen å i huvudet.. Och så lite feber på det. Och som extra plus i kanten så har det satt sig i kroppen och nackspärren bubblar under skinnet... Aj på riktigt! ;) Men botemedlet är på ingång ;) Sambon fixar och trixar och kommer snart hem med barnen och sina massagehänder redo att knäcka min nacke! ♥ Tur jag har honom! Jag körde barnen imorse och minsta gupp i vägen ställde till det både i nacken och i pannan! Men nu tar han över ♥ Och jag ska se till att vila! :)

Å en annan sak!! En HELT annan sak!!!

Det har kommit en liten vacker bebis till världen!!! ♥♥♥ Stort Grattis till Helene och hela familjen till en liten Prins! ♥ Hjärtans hjärtans grattis ♥

Nu mot välbehövlig vila mina vänner! KRAM å fin kväll till er alla ♥

2 kommentarer:

Annette sa...

Aj då... är det inte typiskt att man blir sjuk när man tar tag i träning och annat... :(

Vilket fantastiskt kort! Det där måste du lära mig när vi träffas!

Krya på dig nu, kram!!

ஜ Diana ஜ sa...

Красивая открыточка!!!

01 09 10