måndag 7 februari 2011

.:Måndag:.

Ja men hållå där i bloggruset! ;)
Hoppas Ni haft en riktigt trevlig helg!
Hos oss bjöds det på finväder i lördags och jag gjorde i arla morgonstund en smitning.. hihi..
Tog med mig dottern och styrde mot Rimbo. Där mötte vi upp Annette, hennes två goa tjejer och ytterligare två små goa tjejer. Åt lite lunch och packade sen in oss i två bilar och styrde mot Uppsala och bioäventyr! :)

Så tågade vi fint två vuxna och fem små tjejer genom ett folkfyllt lördagsvimmel i Uppsala! Och det är inte utan att man känner lite stolthet både över hur fint dom uppförde sig, lyssnade och samspelade med varandra men också över det faktum att vi trotsade allas "men ojj!!" och tog med dessa fem fartfyllda och gjorde oss ett litet äventyr! ;) Mammor på stan i allra högsta grad ;)

Till fots är dessutom Uppsala en otroligt vacker stad! Men i bil!!.... -jisses!!
Enkelriktat, gågator, cyklister, gångtrafikanter och smala vägar.... Huga! Tur att Annette körde före så att jag bara kunde förlja efter! Jag var vilse redan efter 5:e vägkorsningen. *skratt* Och då hade vi inte kommit ur "city"!

Vi såg nya Disneyfilmen "Trassel". Vilken film! Verkligen i klassisk Disneyanda! Men med nytappning både iform av humor och starka karaktärer.Jag är så glad över att Disney återgått till att teckna vackra sagolandskap och verkligen få oss tittare att leva oss in i den sagovärld som är skapad för glädje, skratt och värme. Och blödig som jag är så fällde jag självklart ståra krokodiltårar och gladdes då åt den mycket mörka salongen ;) hihi... Men vad rackarns.. Dom är ju så enormt duktiga på att få fram känslouttryck via dessa tecknade figurer! Man känner rakt in i hjärtat den känsla som karaktären förmedlar!
Kolla in den här lilla krabaten! -En bild säger mer än tusen ord! ;) Och i hans fall... En BLICK säger mer än tusen ord! ;) *skratt*
Härligt med sån konst även när den nu kommer i form av en tecknad film för barn. Hejja Disney! ;)

Sen efter filmen så åkte vi hem, åt god middag och pratade i massor, njöt av barnens lek och skratt tillsammans och hade allmänt trevligt ganska högt upp på skalan ;)
Framåt kvällen så anföll vi scrapsakerna jag och Annette! Med Melodifestivalen i bakgrunden och tjejerna dansande och skrattande precis intill så blev kvällen minst sagt tok-lyckad! :) Jag hann med 4 layouter och strax före 03.00 ramlade vi i säng.
Bildbevis kommer inom kort!
Jag ska fota och peta över till datorn bara...
Kanske hinner jag redan ikväll? ;)
Nu åter till verkligeheten å jobbet.. Rasten är slut ;)
.:KRAM:.

1 kommentar:

Annette sa...

Vilken perfekt sammanfattning av helgen!! Det var verkligen en toppenhelg på alla sätt och vis! Stor kram!

01 09 10