söndag 13 februari 2011

.:Mitt ♥ Hjärta:.

Vid firandet av vår 10 års dag överaskades jag av helg i lyx mitt inne i Stockholm. Där hade mitt hjärta fixat med hotell, strosa runt runda, fika i gamla stan, shopping och sen underbar middag vid vattnet. Kändes otroligt lyxigt att bli överaskad på det sättet och samtidigt blev jag väldigt förvånad över att han lyckats hålla allt hemligt!! Jag som trodde att han hade glömt "vår" dag...

(layouten för LYHK)

I skapandet av denna layout så var tanken först att bara gå i blå, grå och turkosa toner. Men så av ett infall så la jag dit djupröda blommor för att se resultatet och blev så nöjd med kärleksklickarna så att dom fick bli en del av denna layout.


Så ett tips för att utmana dig själv eller "piffa" ett alster: Skapa först i en färgskala och avsluta sedan med att dekorera några ställen med en brytande färg! Det ger en helt annan effekt till ditt alster.

Nu har det redan hunnit bli söndag och tom lunchtid ;) Men vet ni?! Jag ska definitivt hålla hotellet öppet fler gånger! Så himla trevligt! Det pratades, åt gott gjorde vi, hotellets barn uppförde sig (mestadels ;) hihi) och vi skapade och skrattade in på småtimmarna.

Lördag kväll var jag sedan solo på hotellet. Men då hoppade pysselandarna på mig och i kombination med en bra film... ja då blidde det rätt sent... Så när jag till sist slöt mina blå så hade klockan passerat 03. Men i framtiden när nya pysselrummet är klart så lär tillfällena blir fler och tätare ;) hihiiii...

Nu lite lek och pyssel med mina små ♥

.:Kram och hoppas ni haft en fin helg:.

2 kommentarer:

Anna sa...

En sådan vacker layout och en sådan kul överraskning för dig!

Vinterkramen Anna

Annette sa...

Den är så fin! Så vackert med det djupröda som bryter av, tack för tips och massor med inspiration! Ser fram emot när scraprummet invigs, tills dess kan vi alltid ses hos mig:D Kram!!

01 09 10