onsdag 2 februari 2011

.:Coffee Love:.

Hej fina Bloggisar! :)
Efter (äntligen) en HEL dag på jobbet kvarstår följande faktum.... Jag ÄLSKAR kaffe! :)
Och nu finns i min ägo återvunnen kärlek! ;)
Jag känner en kille som känner en tjej... ja, ni vet ;)
Men iaf! Det knåpas små ursöta väskor i utkanten av min vänskapskrets! Och äntligen har jag lyckats lägga vantarna på en "classic" :) Japp! -Den e MIN!! hihiiii!
60 paket kaffe senare och timmar och åter timmars jobb med symaskin och montering så finns den nu på min arm! Hela tre stycken stod placerade hos oss imorse och inom loppet av minuter så var dom norpade alla tre! ;)
Har ni sett så söta!! Rymmer plånbok, lilla neccecären, telefon, kalender och ja... Lite till! Denna är min! BARA min! :) Och kanske det bästa?! Jag kan spilla kaffe på den utan att det blir en fläck!! ;) hihiiii...
Redan innan har jag ju scrappat om mitt hjärtans kaffe ;) En Layout som blev publicerad i tidningen Scrapbooking mm. en gång i tiden... Men det kommer INTE att hända igen!

Näe.. Att ta in alster och låta avsändare stå för porto (dvs moi) och med löfte om betalt för varje publicering... För att sen inte vare sig betala eller svara på mail!? Jag kan förså att hon fått byta scrappare i sin tidning!
Jag släppte detta för BRA länge sen, men idag får hon sig en känga! Och med ALL rätt!
Eva Engvall på Scrapbooking mm. Inte vidare proffsig och inte ett DUGG kul läsning numera! Japp! Jag e SUR på henne! ;) Och har slutat köpa tidningen, slängt mina gamla ex och kommer INTE att gynna denna tidning någonsin igen! Så de så! ;) *skratt*
Så fick jag det sagt!
Men iaf.. Layouten om kaffe kan varken hon eller hennes tidning ta ifrån mig! Den är åter i min ägo och jag tänker fortsätta att gilla mitt kaffe! :D
Nu över till att klämma lite på min nya väska och sippa lite på en kopp varmt, gott kaffe! :)
.:KRAMIS:.

4 kommentarer:

Annette sa...

... ordet som inte får nämnas... k---e... jag kör en avvänjningskur just nu ;) Bara två koppar från kaffemaskinen i dag, och det måste räcka. I förrgår blev det sju stycken, då trodde jag att jag var på NASA, redo för avfyrning..! Haha!

Väskan är supersnygg, hon borde ordna en utställning eller sälja dem på mässor!

Sockergrynet sa...

Jag gillar din nya väska!! Ursnygg!! :)

Malin ~ Lillpiga sa...

Vad är det för en rövig tidning? Oseriösa männsikor/företag får det att krypa i kroppen....

Väskan däremot är skitcool! :)

A'laEmmeli sa...

Åååh vilken urcool väska, för står att du är lycklig!! Älskar egenpåhittade saker som andra gjort och som oxå går att använda, vilken smart grej och vilket jobb det måste varit!

Förstår att du är lack på tidningen skulle jag med varit - så tråkigt med företag och människor som lovar mycket mer än vad de kan hålla. Skönt att du iaf har din vackra skapelse i din ägo igen!! Håller oxå med om att den tyvärr inte håller alls samma kaliber som man skulle önska av en svensk Scraptidning för visst hade det varit kul om det fanns en att njuta och läsa tillammans med en kopp kaffe. :) Kan inte AoS kan ge ut en riktig tidning och inte bara i digitalt format - hade varit nice! :D Stor Kram Emmeli

01 09 10