lördag 19 februari 2011

.:Tävling:.

Snubblade över en tävling härom dagen... :D
Jag tävlar inte ofta, men ibland är det så kul att utmana sig själv att skapa efter någon annans skiss eller regler! ;) Jag letade runt lite och hittade en uppsjö av olika tävlingar och utmaningar runt om och valde tre favoriter och här kommer den första:

Skissen kommer från Pojjos blogg. Och såhär ser den ut:Och här kommer min tolkning med rubriken "Just being me"

Jo.. den tog en stund minst sagt *skratt* (som vanligt när det gäller mig vilket kanske förklarar att jag sällan ger mig på utmaningar och tävlingar.. hihi) Men iallafall...

På layouten finns bla: gesso, mist, stämplat, inkat, masking, sytt, bling, blommor i olika former och storlekar, artisan elements, pins, stickers både plain och även målade, textremsor, band, utstansat och utklippt, spets, pearlmaker och halvpärlor.

Jag bestämde mig tidigt på året (strax efter nyår) att jag innan sommaren ska göra 5 bom som ska symbolisera något om mitt 2011. Denna står för vardagen, kärleken till havet och bara just det bilden och arbetet kring layouten förmedlar... Mycket pyssel och fix, turkost och vitt, havet, favorit ön.. etc. Men framförallt: Förmågan att bjuda in lite minilux och piff i vardagen utan nån som helst egentlig anledning! ♥ DET är ett av mina löften för 2011! -njuta mer av varje dag...Jag kan kanske inte förklara för någon om hur mitt 2010 var och hur det förändrade en hel del, men jag kan kortfattat säga att det vände upp och ner på det mesta och blev nog mitt bästa år hittills och jag är inte beredd att ge upp den känslan bara för att det blir ett nytt år! ;) Så mitt mål i år är att vara mer vaken, medvetet leva varje dag, se de "små" sakerna och njuta av vänner, kärlek och familjen mycket mer! ♥

Så kanske låter det ego att göra 5 bom?! Men för mig är det processen att gilla läget, skapa glädje och medvetet tänka på vad det är jag vill åstadkomma med detta år och med framtiden :)

Så... Tack för otroligt trevlig skiss och till er som läser... Nu återstår ytterligare 4 bom och jag ser fram emot med spänning att i slutet på året recensera och sammanställa... Och med en stor förhoppning om att året bjuser upp till dans ;)

Hmm.. dags att anfalla en kudde nu skulle jag tro... Hoppas ni alla haft en fin lördag och att vi kanske syns här imorrn igen? ;)

(något kärleksfullt, något lila, något kort och lite annat skapat ligger på vänt... ;) hihiii...)

Nu: GOOOOOD kväll bloggisar och ha en riktigt trevlig söndag! ♥ För nu har det visst blivit det... Söndag! )

.:KRAM :.

7 kommentarer:

pojjo sa...

Jisses såå läcker LO, tusen tack för du tävlar hos mig och du är ALLTID välkommen tillbaka *ler*

Aase sa...

Vilken underbar Lo visst ska man njuta av de små sakerna. Att göra BOM layouter är så viktigt för sin egen medvetenhet tycker jag. Hoppas natten blev god och ha en skön söndag! Kram Aase

Tettiz sa...

Otrolig LO, Kajsisen!!!! Jag kanske också ska utmana mig själv att göra några BOMs - men jag har så få foton på mig själv... ;) Får se till att ändra på det!

Kram,
Tett

PysselPyret sa...

Vilken otroligt fin LO, så vacker!

Annette sa...

Otroligt fin! Och jag tycker att fem BOMs låter litet :) Ös på, tycker jag! Rena terapin, och så får vi andra veta smått och gott, både viktigt och oviktigt, men spännande saker om dig, det är väl bra? ;)

Kram!

LillBlomman sa...

Tokläcker! Wow vilka färger och coola dekos!
Host, host kanske du vill tolka ngn av mina skisser? Inne i LSCraps blogg och hos Scrapgalen finns några som kanske skulle passa?

Kramiz!

ElinÅ sa...

Helt fantastiskt fin! Jag sitter med hakan i bordet varje gång du visar vad du skapat:)

01 09 10