onsdag 19 maj 2010

.:Två nya skapelser:.

Vi hade DT träff för ett tag sedan. Och vid träffar så slås jag varje gång av hur mycket man inspireras av varandra, idéer som ventileras och hur extra roligt det är att scrappa tillsammans! Med alla våra olika stilar, olika smaker och med tusen olika åsikter så blir valen av papper, dekorationer och foton mer vågade under glada hejjarop och resultaten blir fortfarande ”våra egna” men man vågar prova på en massa nya saker.

Här är ett av mina alster från den helgen. Det ovanliga för min del här var att det var så mycket gult! Fast i efterhand förstår jag inte varför jag inte scrappat det mer förut? Superskoj! Och sen gör det ju inget att de nya serierna från Websters är helt makalösa! Och att dom passar så bra ihop med October Afternoon är ju inte heller så trist ;)Text på fotot (photoshop): Jag undrar ofta vad du tänker på… Hur du ser på världen och hur du kopplar samman informationen som vi vuxna i din omgivning försöker förklaraför att få dig att lära och förstå. Vill att du ska ha de bästa av världar, ha all den kunskap du behöver för att kunna göra egna val på din väg genom livet. Så när jag blir tjatig… Ta din kunskap, gör ett val. Välj att minnas varför. Minns alltid att jag Älskar Dig. Kram Mams.

Sen blev det även en layout med temat ”Magnolia”.
Och lite lagom passande så heter ju min dotter Nova Magnolia

Magnolias nya pappersserie är så himla fin! Tjocka papper, fin struktur och de ljuvligaste mönster..
Nu över till mer "pappersarbete" ;) Men då mer jobbrelaterat sådant! :)
Kram och ha en riktigt trevlig dag!
.:Kram Karin:.

4 kommentarer:

Tettiz sa...

SÅ vackert. SÅ du.

Utmaning finns till dig i min blogg - om du vill vara med?

Kram,
Tett

Sanna F sa...

Magiska vackra underbara layouter du gör!!!
KRAM

ScrapMyran sa...

Den översta här är såå snygg! Den andra också såklart ;) men jag gillar den lite annorlunda färgkombinationen på den första! Har beställt lite papper från websterserien nu på rean och då passar det ju bra med din LO som inspiration =)

Ensamma mamman sa...

WOW va läckert! De måste vara jätte kul att scrappa med andra. De kanske är så jag ska göra för att komma igång igen. kram

01 09 10