söndag 2 maj 2010

.:Idé blir till verklighet:.

Jag funderar ofta och mycket. Det gör nog alla egentligen...
Men en sak som jag ofta återkommer till vad det gäller internet, bloggar och hemsidor är hur mycket eller lite man egentligen ska eller vill skriva... Vem som helst kan läsa. Och kanske är det ganska ointressant för den som inte känner "författaren" om det där personliga eller den där funderingen som cirkulerar just då?

Men för många (såsom mig själv) är den sär platsen i cyberrymden en del av den ventil som gör att man kan andas lite lättare. Vi öser ur oss saker, delar roliga händelser och upplevelser med varandra och våra läsare. Min blogg har kommit att bli en del av min vardag och mitt liv.
Därför har jag nu besämt mig för att uprätta en ny kategori, en ny veckopunkt där det mer personliga kommer att få ta plats. Tankar, funderingar, sanningar... (och kanske ett och annat bildbevis ;))

"Första upplagan" kommer att dyka upp under veckan som kommer och kommer då att bjussa på en herderlig hemlis och KANSKE tom med bildbevis om jag törs...

Så välkommen in i veckan till Premiär! :)
Må gott å hoppas ni haft en riktigt trevlig Valborg!

Kram Karin

6 kommentarer:

Anonym sa...

va spännande med en liten premiär! De är verkligen inte lätt de där med internet och hur mycket man ska dela med sig av. Jag är ju anonym för att kunna skriva precis vad jag vill. Kram

Anonym sa...

Spännande - jag blir sååå nyfiken - kramar Milla

Nallebr.. sa...

såååå nyfiken jag blir:) hmmm vad är det för hemlis ??+ vill veta NU!!

Anonym sa...

Hemlisar...? Spännande!

*kram*
/Pernilla

Annette sa...

Om det är bildbevis på vad jag tror, så är det bara att ösa på med bilder! :D Kram!

Lina Kinell sa...

Alltid knepigt att veta hur privat man ska vara. Det finns för-och nackdelar med både och. Spännande att höra dina mer privata tankar! =)

01 09 10