måndag 17 maj 2010

.:Dagens sanning -The true story:.

Idag har jag så mycket att säga... Och samtidig bitvis brist på ord..
I slutänden blev det så långt att jag väljer att inte lägga in det i bloggen.
Jag vill inte möta den texten oftare än nödvändigt.
Den kommer att ligga i "foto bloggen" för den som vill läsa.

Den här dagen har varit helt galen! Jag ser verkligen fram emot att tacka av den ikväll och möta en ny imorgon! Det har varit mycket tårar, en visit till läkaren för att fylla på med en ny pollenspruta (bläh förövrigt för den som är spruträdd!!) Sen avrundades min jobbdag med att plåstra om en karl som stoppat handen där den INTE skulle vara! I en såg. Tur jag var där med tanke på att jag möttes av ett par gröna ansikten mitt i allt kaos... Fram med räddningskitet, göra rent, tryckförband och snörpa ihop etc. och sen skicka i ilfart till DS. Och faktiskt.. Ikea kitet kom väl till pass idag! Där i fanns faktiskt allt jag behövde och lite till!

Och nu har kvällen ägnats åt att skicka in bilder och text till AOS.
Nervöst såklart, men nu är det iallafall ivägskickat och därmed ingen återvändo ;)
Nu ska jag botanisera lite i den smygpremiär jag ska på nästa vecka ♥
Med godaste sällskap ska jag kliva i klackarna och bege mig mot SATC 2 och en tjejkväll med glada skratt och en massa gottis :)

♥ Kram å ses snart igen ♥

4 kommentarer:

Ensamma mamman sa...

Jag läste ditt inlägg i fotobloggen. Du fick mig att gråta och jag sitter fortfarande här och snyftar. Usch va du har varit med om. Men du är en stark och fantastisk människa. Tänk vad man faktiskt orkar och klarar av. Jag hoppas verkligen att du får igenom remissen och att det löser sig för dig. Jag håller tummarna för dig och tänker på dig. kram

Anonym sa...

Stor kram till dig.
Stå på dig och var stark.

Kram A

Sockergrynet sa...

Tack för att du delar med dig! KRAM

Karin B sa...

Läste också i din andra blogg, men kunde inte kommentera där... Vill bara skicka en stor kram till en go tjej. Kämpa på!

01 09 10