fredag 14 maj 2010

.:Tillbakablick:.

Idag har jag passat på att sitta vid datorn nu när barnen sover middag. Efter mången utflykter igår så är båda i behov av liten powernap nu mitt på dagen. Och eftersom datorer lever ett eget liv sinsemellan ;) Så har vår dator bestämt sig för att helt sonika göra det rätta och trippelkopiera alla bilder i vissa mappar?! (kan hända då att det rätt fort blir fullt i minnet! ;))
Så idag har jag raderat två av tre bilder i några mappar (nu ger jag mig med det för en stund)
1519 bilder mindre i bildgalleriet nu!!! :) -jisses!
Och mitt i allt raderande sprang jag ju över en hel del gamla foton, layouter och kort å annat skoj. Så idag blir det en nostalgitripp här i bloggen..
Först ut en LO från 2008. Fotade en väns dotter och när hon sen fyllde 1år fick hon en minnestavla av oss med några av de foton vi tog... Eftersom jag inte hade tillgång till varken stansar eller stansmaskiner då så fick pennan och skalpellen jobba flitigt ;)
Och nu vidare i nostalgi-mappen ;)
Hittade dessa två foton från semester vecka i Rättvik. Nu när jag tittar på dem så infinner sig en känsla av ro i kroppen. Sol, mammaledig och semester med familjen.... -Mys! ...Morgondagg...Undrar om jag kanske ska föreslå ett återbesök... Kanske kan jag få med mig familjen hit igen? ♥
Och slutligen två layouter jag hade glömt bort...
Troligtvis tilltalar dessa två på grund av att bilderna är sommarbilder och allt somrigt känns ju extra lyx just nu i väntan på att en ny skall komma snart ♥
Nu dax att gå och väcka två små kottar. Annars lär det nog bli riktigt skoj ikväll! ;)
Och ikväll blir det till att fixa med det sista på de två finalist-bidragen som snart ska lämnas in till AOS... -Hua! Nervösa små celler dansar runt i kroppen... Tänk att det ska vara så svårt att få till det när man liksom vill ;)
Tack för idag och ha en riktigt trevlig helg!
Och till alla er som jobbat denna fredag: -håll ut! Snart är det helg! ♥
.:Kram:.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fina layouter!
Du får väl maila mig för feedback om du vill på dina finalistbidrag! Fast jag är säker på att de blir alldeles underbara!
Hoppas att ni får en fin helg! Det är synd att det är så hiskeligt långt till Stockholm!
Kram

Karin B sa...

Det var jag som blev anonym... Varför vet jag inte för jag kryssade3 in namn/url
Ja ja... Shit happens

LillBlomman sa...

Ska bli jättespännande att få se dina finalbidrag! Vad skoj att din första träff gav mersmak, känner igen det där! Jag var på min första för ett år sedan och blev snabbt biten:) Det är verkligen en fröjd att få kika runt här bland dina fantastiska alster och rörande ord! Kommer nog hämta lite inspiration här då min viktresa går rackarns trögt:) Tycker att du är helt fantastisk och så kul att kunna scrappa fina foton på sig själv! Hoppas att du har en skön helg!

Kramizar!

Lina Kinell sa...

Oj, vad mycket fint, både layouter och foton! Kul att titta tillbaka på gamla saker man gjort, man glömmer ju så lätt. Du är verkligen duktig på att få med mycket detaljer! Hoppas du haft en bra helg! Kram

Chris_P sa...

oj så fina layouter, ja fotona med! Himla snyggt!

01 09 10