fredag 5 november 2010

.:Inspiration:.

Det kom ett mail.... Ett liiiitet oskyldigt mail.... ;)
Från Sköna Hem.... Och ja, jag öppnade det :) Brukar normalt inte ha tid, men satt i telefonkö och klickade så upp mailet. Och till min förtjusning!!!
Dom länkade till gamla "jultips" för den som redan nu var sugen....
Och ja, igen, -jag ÄR sugen! :D
klick... klick... klick... Och ÄRLIGT!! -myyyys! ;)
Så här vill jag också ha! *ler stort*Ljust, varmt och underbart i höstmörkret!!!
Och fina paket!! Vem vill inte göra såna?! *ler igen* -titta vad fint! :)Jag älskar att lacka paket, skriva rim och göra små fina kort och tags :) Det är liksom bara tiden som inte riktigt räcker till! ;)
Och fina juldekorationer!! Det vill jag ha massor! ;) Jul Jul JUL!!! :) Gärna blandat! Ni vet gamla, nya, egengjorda, barnagjorda, ärvda.. etc... Liksom lite jul lite överallt! ;)
Och till all denna kreativitet skulle jag behöva det här: Tror ni jag kan få igenom ett litet tillbygge hemma? ;) Kanske skulle man kunna lägga till en liten plats på höjden? Ni vet så där praktiskt som dom gör nuförtiden (har sett det i reklam på tv ;)) Lyfta lite tak, peta in en våning till och sen -volia! Pysselateljé!! :)
Undrar om jag skulle åka ut på barmark eller om han bara skulle skratta åt mig om jag föreslog detta hemma ;) hihi... Eller kanske båda delarna *skratt*....
Men FINT var det iallafall!
Och pyssla kan man ju göra iallafall :) DET funkar alltid!

Jag har vabbat i tre dagar och faktiskt fått en Heeel del pysslat ;) Nog för att det inte går lika fort som vanligt, men jag är jätte glad över att barnen gärna pysslar och tar det då hellre i deras takt ju! :)

Nu är det fredag och TACK Sköna Hem för mailet! Det kom i rättan stund! Trilskas med vården idag igen och mitt "dagens samtal" tog mig återigen ytterligare ett steg bakåt, men förhoppningsvis gör det framöver att det går framåt tillslut...

(samtliga bilder lånade från sköna hem och nej, jag är inte sponsrad.. Bara glad åt fin läsning ;))

Nu en RIKTIGT trevlig helg på er bloggisar!! Å jag menar verkligen det! :) Hemma hos oss vankas Idol och soffläge ikväll och imorrn blir det pyssel för hela slanten! Jag å kidsen! :)

Stor kram och allt! ;)

2 kommentarer:

Miss Cutiepie sa...

Som jag ser fram emot att få julpynta hemma, vi har redan tjuvstartad med lite skinka, glögg och julmust men längtar till man riktigt får frossa i julen! :)

Sussie sa...

Värmeljus och fina lyktor kan man aldrig få för många av! Det är en av de saker som verkligen skapar stämning denna tid på året. Härlig bild. Ha en skön helg!

01 09 10