fredag 28 augusti 2009

.:Kort å kalas:.

Fredag, barnen börjar tillfriskna *yeij!*, karln på vift = dator tid! ;) Så nu till en liten uppdatering innan sömnpalatset väntar! :)

Vi har hunnit fira lilla sötnosen Estelle som fyllt 2år! Hon är en riktig liten skönhet full med bus, massor med egen vilja och med ett leende som gör att man smälter och med stora blå ögon som letar sig in i ens inre! Lilla rara Estelle! Grattis igen sötnos!

Ett liltet kort dagen till ära...
Och här förra årets födeslsedagsbild... Dom växer så det knakar!! :)


Och sen ett litet "kram" kort ihopknåpat av lite spillpapper och en Dilli stämpel..
Imorrn ska det fixas hemma!
Man kan tro att det med ordet "fixas" menas lite städ, lite sensommar fix, tvätt etc... Men icke! Det ska byggas sovrum! TRE STYCKEN! *skratt* Undrar om vi hinner ;)
Skulle tro att det tar liiite längre tid än en lördag, men vad sjutton?! Man måste ju börja nångång och imorrn är väl bättre sent än aldrig! ;)
Tanken är att vi ska byta våning. Sovrum på övre plan och kontor, lekrum och gästrum där vi idag slumrar sött! :)
Kanske vågar jag ta lite bilder i kaoset och visa sen när vi kommit framåt lite? ;)
Sen som kurering på söndag bär det av mot världen av detaljer samlat på ett och samma ställe! -Formex mässan! Ska bli tok roligt! Det var så länge sen jag var där sist! Så det ska bli lite balsam för själen efter lördagens slit i byggdammet!
Ha en underbar helg alla!
.:Å STOR KRAM!:.

1 kommentar:

Tettiz sa...

Hördudu!! Fiiiina kort och söööt liten tjej! MEN vad är det för bokstäver du har använt till KRAM på ena kortet??? Snyygga!!! :D

*kram*
Tett

01 09 10