lördag 9 oktober 2010

.:Tribute med placering:.

Hej vänner ♥
Bloggar lite från sjukstugan... Lördag.. Planen om att gå bort på middag har vi tyvärr fått ringa återbud på då min sjuka tycks VÄGRA ge med sig. Men men, vi får ta igen det en annan gång helt enkelt! ;)
Nu lite roligt från förra helgen :)
Jag och min vän Stina tog bilen och styrde kosan mot Karlstad, scrapträff och mässa.
Svensk Scrapbookings event närmare bestämt. Tillsammans med ca 60 andra scrappare skapade vi tillsammans i två dagar, tävlade, sprang på mässa, åt god mat och bodde oförskämt bra på hotell ;) Som småbarnsmamma är faktumet med "ensam i en säng en hel natt" lyx i sig! ;) hihi... Jag var under helgen med i en utmaning av 8 och lyckades komma tvåa med denna :) Blev verkligen super glad! Layouten var i sig en hyllning till vänskap. "the iron trust". Så bara att göra den betydde massor för mig ♥ 5 goa tjejer med hjärtat på rätt ställe, ärlighet och glädje i centrum och med öppna armar, omtanke och vänskap i vått och torrt! En för alla, alla för en...
(handarbete i form av hjärta och egna blommor)
Ibland tror jag att det är lätt att glömma bort hur viktigt det är med vänner. En vän att dela förtroende med, bolla ideer eller bara att ses över en kaffe.
I dagarna har det blivit extra märkbart hur sårbara vi är i ensamhet.. En stolt fasad, rädsla att vara till last eller bara ren och skär ensamhet i en värld som utifrån sett är i total harmoni.. Det är då... Det är då som vänner gemensamt utgör en enorm betydelse! Unite the trust!
Tillsammans klarar man en hel del bara man försöker! Alla har vi perioder och stunder då livet svajjar och saker faller runt omkring oss. Då är man lyckligt lottad att ha sina vänner.. Den familj man själv valt ♥ Att våga luta sig mot en vän är stort! Att lita på den valda familjen betyder vänskaplig kärlek.
Så idag går mitt inlägg till en av de finaste vänner...
♥ Tillsammans är vi starka! ♥
Och till the Iron Trust - Tack! -Tack för att ni finns!
Stor kram och vackraste hösthälsning denna lördag.
Ta hand om er!
KRAM

6 kommentarer:

DrAnnika sa...

*gråter lite*
Finaste bästaste Karin.
Tack! Du vet varför! <3

Sockergrynet sa...

Vacker layout om en vacker sanning. Vänner är familjen man själv väljer!! Krya på dig!! <3

Tettiz sa...

Underbart fin layout, vännen - jag är så glad att vi tjejer har varandra!!!!

Kram,
Tett

Malin ~ Lillpiga sa...

In the Iron we trust! Kärlek till er, tjejer! Jag är stolt över oss!

LillBlomman sa...

Så sant!!! När man blir äldre inser man att vänner är en stor och viktig del av ens liv! Blir glad att du har en sådan stark ring omkring dig! Fast det är en gåta att du inte vann med den vackra layouten? Och det kanske spelar mindre roll? Egentligen. Hann ju inte se så mycket av det ni skapade men att denna är sagolik, det kan jag ju se!!!! Varma kramar!

Linda sa...

Den är ännu finare i verkligheten! Kramar från din bordsgranne förra helgen. =)

01 09 10