måndag 7 juni 2010

.:Just nu:.

Just nu flyter livet på i en ganska behaglig bana. Och som den sanna "optimist" jag är ;) Så undrar jag ju smått när det här ska vända...
Braiga saker som hänt ganska nyss:
*Lyckats tappa mina "sista" 24-25kg
*Företaget börjar äntligen snurra åt rätt håll
*Jag har varit på min första scrapträff (å hade ap-kul!)
*Jag vann just "Svensk Scrapmästare 2010" (jo.. det lär ni få läsa både en och två gånger till!! ;) För jag har fortfarande knappt kommit över chock-glädje-ruset! ;))
*Bygget har kommit igång hemma igen och har gått BRA?! *skratt*
Hittills:
*Ute tak -sista fix =klart
*Ny trappa till nedre altan =klart (whoo! å semestern har inte ens börjat!! ;))
*Jag har fått plats till båda mina barn på det dagis vi sökt till :)
(å där: snacka om TUR! Samma dag som vi ställde oss i kö, så anmälde en annan familj sin flytt och vips: två platser i rätt grupper blev lediga! INTE helt väntat!? Galet! Eller hur?! )
Övrigt:
Jag känner mig piggare nu än på flera år
I familjen bor det mer harmoni
Och hemmet börjar så sakteliga ta form igen efter ett större kaos ;)
Så.... Om nu denna goda trend plötsligt vänder... Då ska jag försöka ta mig tillbaka till denna plats. Denna dag.. Just idag när jag skriver detta och minnas att det faktiskt varit en ganska fin vår och försommar! :) -Yeij!
Vi har inga direkta planer för denna sommaren. Bara vara hemma och njuta faktiskt.
Små dagsutflykter, grilla lite och bara vara...
Så i sommar hittar ni mig just där.. Hemma, trol sittandes i min nya trappa å förhoppningsvis med en väl kyld dryck i handen ;)
Så nu till dagens uppgift!
Skriva sommar-lista!
To do's och Wanna do's ;)
.:STOR KRAM:.

4 kommentarer:

Anonym sa...

HELT underbart o läsa! grattis ännu en gång! Stolt o glad - men visst är du ju bäst! Massa solvarma kramar från svägerskan o kusinerna!!

Tessalonika sa...

Underbart när bitarna faller på plats!! Men oftast om man själv mår bra så är livet helt klart lite enklare. Sedan gör det ju inget med lite tur också!! Ja en fortsatt njutbar dag då;)
Kram Tessan

Annette sa...

Känner igen mig i det du skriver; när man haft det riktigt bra ett tag börjar man oroa sig för att det snart skall vända...

Men vet du vad, jag brukar tvinga mig själv att vara som när jag var barn. Då sade Pappa ofta till mig, att inte hoppas för mycket o.s.v., utan försöka hålla en jämn nivå för att jag inte skulle bli så besviken när det inte gick enligt planerna. Det gick aldrig särskilt bra att följa det rådet ;) - upp som en sol och ned som en pannkaka! :D

Numera tycker jag att det är bättre att få må riktigt bra och sedan ta smällen om/när den kommer. "Bättre lyss till den sträng som brast, än att aldrig spänna en båge"...

Kram!!

Anonym sa...

O va härligt för dig att de funkar så bra och att du känner dig nöjd. Kram

01 09 10