onsdag 16 juni 2010

.:Dagens Sanning:.

Det var då.. Året var 2004..
Semester på Kefalonia, Grekland. För första gången i mitt liv firade jag min födelsedag på annan ort än hemma och utan familj,släkt och vänner. Bara jag och mannen i mitt liv.
På något sätt blev denna resan en sorts "nystart". Jag klev ur passagerarsätet och satte mig vid ratten och styrde åt eget håll. Sen var resmålet en helt ny värld för mig. Många nya intryck, en helt annan livstil tornade upp sig i en smått idyllisk miljö där lugnet rådde i samstämda toner av värme, glädje och harmoni.
Vi strosade på gator i en liten fiskeby, letade stenar vid en av världens topp 10 rankade stränder, drack kaffe på små inhemska caféer och susade längs småvägar i en liten bil och utforskade ön till doften av pinje.

En semester som på flera olika sätt blev en vändpunkt för mig och för oss. Vi kände att vi hörde ihop. Vi hade kul tillsammans på riktigt! :) Och det här kortet har följt med sen dess.. Legat på skämen, suttit på kylskåpet en tid... Sen gömde jag det. Det hamnade bakom andra foton, lades ner i en mapp på datorn.
Det sved lite att se på ett tag.
Men nu känns det okej igen. Nu är jag ju tillbaka där. Glädjen bor i kroppen igen, figuren är tillbaka och klänningen har hängts upp igen i garderoben inför sommarens varma dagar. Men det finns en sak som är annorlunda.. (förutom håret och ett antal nya rynkor ;))
Och imorgon ska jag möta sjukhusvården och försöka få dem att ställa saker till rätta igen. Det kommer inte att bli som förr såklart, men det gör inget! Jag skulle inte byta bort mina två kottar mot nånting!! Men om det går så får dom gärna fixa det som gått snett och rätta till det som fortfarande gör ont.
And tomorrow is the day. THAT day! dagen då jag måste hålla huvudet kallt och kanske även måste sätta hårt mot hårt...
Så håll gärna en tumme. Jag ska skriva en lista på det jag bör komma ihåg att säga... För hur mycket jag än vill eller inte vill... Så kommer jag att bli nervös och troligtvis glömma hälften... Och det duger inte riktigt när man har EN chans på sig!
Men men.. Med bilden åter på skärmen och åter synlig i album ;) Så laddar jag nu med energi för att göra så gott jag kan imorrn.
Stor kram och hoppas solen skiner på er såsom den gör utanför mitt fönster :)
.:KRAM:.

6 kommentarer:

Line sa...

Jag kommer hålla tummarna för dig imorgon och hoppas att allt ordnar sig. Kram Line

Ensamma mamman sa...

Jag ska hålla tummarna för dig imorgon. Jag tror på dig och att de kommer att gå bra. Kram

Karin B sa...

Tänker på dig i morgon och håller tummar och tår!

krumeluran sa...

självklart håller vi tummarna för dig vännen!!
Många kramar till dej raring

Nallebr.. sa...

hoppas allt gick bra!! kramar från mig

Sanna F sa...

Hoppas att allt gick bra! KRAM KRAM

01 09 10