fredag 19 juni 2009

.:Vänskap:.

Ja... Vad vore väl livet utan vänner?! Trolitvis ganska trist och enformigt! :)
Jag har lyckan att ha träffat på riktigt trevliga människor redan som ung! (yngre! ;) hihi)
Idag vill jag skicka en extra kram till min vän Emma!
Emma är en glad, kreativ, ärlig och rak tjej. Generös, omtänksam,händi och en riktigt bra vän!
Ja anser mig lyckligt lottad att få ha henne som väns och scrap-soulmate! ;)
Emma var den som introducerade mig till scrappandet och en helt ny värld av papper, dekorationer och gadjets! *ler* Där satt vi hon och ag på mitt köksgolv och blandade sallad i stora skålar och bunkar inför vår inflyttningsfest. Året var 2004 och det vankades storkalas för att inviga nya huset. Det skulle fixas mat till drygt 100 gäster och det blev ganska övermäktigt att försöka klara av det på ean hand... *skratt* Meeeen... Innan och utan att jag ens kom på att fråga så erbjöd hon sig att komma och hjälpa till med allt från att handla alltihopa till att laga maten, duka och fixa! Och tur i rackarns var väl det! ;) Nåja...
Där satt vi nu rätt upp och ner på golvet och blandade friskt i våra bunkar... Då säger hon... -Du föresten.. Ja har precis börat med scrapbooking... Det tror ja skulle vara nåt för dig! (jag stirrade nog mest som ett frågetecken...) -Man klipper och fixar lite med foton... Unefär som ett fotoalbum, fast lite mer...
Jag tyckte nog att det lät lite knäppt! ;) Och svarade att jag var lite tveksam... Ja var ju inte så mkt för det där med sånt ändå? EHHH?! Hur menade jag då?! ha ha ha... Inte anade jag väl att det där hon pratade om skulle överglänsa alla tidiare hobbys i min historia?! hihi... Men hon visste! Rackarns vilken tur! ;)
Så idag kommer en LO till dig min vän! Fotot taget på senaste scrapträffen! En heeel lång helg av scrappande i en sommarstuga i Småland! :) Mmmmmm!!! ;)
Lite detaljer i närbild....
Och avslutningsvis en liten påminnare om att ta hand om sina vänner, skicka dem en kram, ett kort eller bara slå en pling för att säa hej! :) För vad vore väl som sagt livet utan dem? -Våra vänner! :)
OCH GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLIHOPA! :)
Stor kram och tack för titten! Å tack Ems, för att du är en sån bra vän! Love ya!
KRAM Karin.

4 kommentarer:

Viddan sa...

Har precis upptäckt din blogg... Vad mycket fina dsaker du gör!
/Lena

Linda Horn sa...

En helt underbar LO!!!!! Diggar den skarpt! De där rullarna med papper, måste jag nog lifta!

Du har något att hämta inne hos mig! Kram

Tettiz sa...

Läcker LO som tusan!!

Klart jag har lust att ses till veckan - vi kan väl ringas under morgondagen och boka in en tid?

*kraaaaaaaaam*

Anonym sa...

Åhhh Tack Karin! En helt underbar LO! Vilket bra kort på oss, det vill jag gärna ha. Tack så mycket för allt fint du skriver! Du om någon är en vän att vara rädd om! BAMSE KRAMAR, vi ses snart i Stavsjö!
Emma

01 09 10