tisdag 6 december 2016

Birdiestamps now on facebook

 
Hej!
Nu har jag skapat en sida på Facebook där du kan kika och även beställa om du vill.
 
Sidan heter Kajsans Stamps.
 
 
 
 
Hjärtligt välkomna att kika förbi ♥
 
.:Kram Karin:.
 

 


5 kommentarer:

Unknown sa...

Hi I'm in USA and I saw your Birdies for the 1st time today on FaceBook. I would love to have the Christmas ones...Please will you tell me how to get them? They jumped off the page and told me they love my house and want to live in my home. I appreciate your help.

Christine Thomas
https://angelartscards.blogspot.com

ShersL84bed sa...

http://kajsansscrapblog.blogspot.se/2014/11/freebee-digi-christmas-stamps-2014.html?m=1 Gabrilla she has them here. You right click with your mouse and save.

Borqna sa...

Blessings,
Borqna

Tofta Design sa...

Hej Kajsa jag blev så glad när jag hittade dina stämplar med dina söta pippisar, är det de 4 olika som är på bild ovanför isåfall vill jag beställa alla 4 eller har du fler? Snälla blir så glad om du svarar så jag får reda på vilka pippisar du har Kram AnneD Mail tofta.design@gmail.com

nbde2020 sa...

Jean-Francois fake rolex Sberro har varit med i lyxgruppen LVMH sedan 2004. Efter fem år på TAG Heuer, de senaste 11 åren har han varit i Hublot, arbetat nära fake Rolex med Jean-Claude Biver och Ricardo Guadalupe och slutligen stärkt upp som varumärkespresident för Nordamerikansk marknad. Med tanke på hans omfattande rolex replica erfarenhet inom lyxklockbranschen talade vi med Jean-Francois för att få hans och Hublot att ta på sig rolex kopia den aktuella situationen, tillsammans med en glimt av vad som kommer att komma för varumärket och den större replika klockor industrin. Intervjun genomfördes den 14 april 2020.
aBlogtoWatch: Vi har uppenbarligen levt i aldrig tidigare skådade tider. Jag förstår att framtiden är omöjlig att exakt förutsäga, men jag skulle gärna vilja höra rolex kopior vad du och Hublot förväntar dig. Kommer saker att återvända till det de brukade vara? Med detta menar jag kundbeteende på alla klockor kopior konton, inklusive utgifter, shoppingpreferenser och smak i klockor.

01 09 10