fredag 17 september 2010

.:Stora tjejen:.

Det vankades start på nytt dagis denna terminsstart. Och ovanför allas hyllor hänger bilder på barnen och små lappar med deras namn. Jag tror i och för sig att denna smarta lösning är minst lika viktig för barnen som för den (iallafall i det här fallet) förvirrade mamman som plötsligt ska lära sig 20 nya namn och känna igen 20 små rara nya ansikten. Och gärna nyss! Om dottern får bestämma ;)
Dagen kom då jag skulle ta fram ett relativt nytt foto på dottern. Inte ett enda foto utan grimars eller hand uppe i ansiktet!?
Kameran agerar just nu fiende i familjen och det är svårt att fånga barnen på bild. Men så snart hon förstod att hon inte skulle ha nån bild till dagis så svidade hon om till favorittunikan och bjussade plötsligt på en serie med ca 10 BRA foton!? Det var alltså bara motivationen som saknades ;)
Hejja dagis och TACK! ♥
Enkel LO med nya fotot :)

Ha en fortsatt trevlig dag och tack för att du hade tid att kika förbi ;)
.:KRAM:.

3 kommentarer:

DrAnnika sa...

Finaste Nova och underbar layout - jag älskar färgerna!!!

Marie/Mison sa...

Enkel jo, men ändå helt underbar. Här är kameran impopulär också... Får plåta svampar nuförtiden (iochförsej inte så svårt nu i höstrusket), och ibland andras barn. Hoppas det går över...

Chris_P sa...

Så himla fin layout!

01 09 10