onsdag 28 april 2010

.:Glädje:.

Jag har fått en award av den raraste Tettiz! :)
Med motiveringen:

"My Thursday date for scrap - you make me laugh SO hard, honey! Extremely talented scrapper - you're a wiz with your scissors! *swirl-swirl* "


Och självklart kommer jag att skicka vidare denna till 10 underbara bloggare som jag gillar att kika in hos där ute i cyberrymden ;)


1. Nallebrum- För din kreativitet i allt du gör!! Älskar att kika runt i din blogg och inspireras!
2. Sanna F- För din underbara scrapstil, ljuvliga foton och betongens skapre -love it!
3. Lina Kinell- En kvinna att beundra! Gillar din "tribute" och allt du skapar är så otroligt vackert!
4. Åsa/Badanka- För att det fullkomligt gror små skapar-skott ut dig! Gillar din glada, positiva inställning och älskar att kika på det du skapat :)
5. Gotlandsliv- Bla för din underbara känsla för inredning. Läser din blogg och berörs djupt av det du skriver. Samtidigt inspirerar du både till livet och med din lreativitet
6. Annette- För att du skriver så -rakt från hjärtat och delar med dig av ditt liv, dina tankar och lite om vad so är på gång. KUL att du tagit det underbara klivet in i bloggvärlden!
7. Annika- För din totala kreativa explosion! Du skriver på ett sånt sätt att jag genast vill "prova på". Bla är det "ditt fel" att jag plötsligt virkar! ;)
8. Pernilla TJ- För färgernas skull! Du är en inspiratör i många avseenden. Men om jag ska nämna EN sak så är det såklart dina färger! Älskar ditt sätt att scrappa! :)
9. Pernilla R- För att jag beundrar så mycket av det du gör. Dina foton, din omtänksamhet, din kraft! Jag beundrar dig för ett helt GÄNG saker! ;) Men idag fokus på dina foton! -Ljuvligt!
10. Karin B- För din energi vännen! Du scrappar, motionerar, bloggar, fixar, skapar, tipsar... Vore tufft utan dig! Dina LO's är så "rena" -älskar det! Du motiverar, pappar och finns där

Kram till er alla för att ni berör, inspirerar och delar med er av vardag, tips, nöjen och om livet!

.:KRAM:.

5 kommentarer:

Sanna F sa...

Vad gullig du är!!! TACk så jätte jätte mycket!!!!!!

Gotlandsliv sa...

Tack, tack, tack! Vad glad jag blir! :)
Kram!

annikaskreativasida sa...

Puss!!!!
Stort tack Karin! You made my day, som dom säger i väster!
KRAM!

Nallebr.. sa...

puss på dig från mig också!!! såååå gullig du är!!! Tack!!

thorold sa...

Tack Karin! Vad glad jag blir! Saknade att inte få träffa dig i helgen. Kram

01 09 10