torsdag 11 februari 2010

.:Råååsa:.

Visst är det väl så att färgen rosa kanske klassas som en riktig ”tjejfärg”?! Men faktum är att i vår familj gillas denna färg av både tjejer och killar. Och minstingen som är uppvuxen med en massa rosa runtikring sig har fortfarande inte valt bort denna färg Så får han välja själv kan det lika gärna vara blått, grönt, svart eller…. -rosa!
Så till den här layouten valde jag att helt och hållet ha rosa till min lilla kille.

En söt stämpel fick rama in lite dekorativt i ena hörnet och denna har jag färglagt med en vanlig brun (torr) färgpenna.
Rosa snören finns lite här och var… sydda i en spets, instuckna bakom brads och även som sydd dekoration i ”korsettliknande” form. (tips: gör hål innan så blir det ett rakare och snyggare slutresultat)

Annars har jag mest grupperat dekorationerna och där blandat olika blommor med pärlor, brads och bling. :) (LO för Magdas)
Å vet ni... Nu har jag lyckats skaka av mig över 10kg! :D hihiiii!
Och mer ska det bli! ;)
Hade satt en belöningspeng vid 10kg's strecket och nu har jag belönat mig! :)
Det kommer om nån dag eller så att landa alldeles nya fina scrapsaker i min brevlåda ;) wheeehoo! (jag vet... inte helt otippat kanske... *skratt*)


Ha en fortsatt trevlig dag. Och för er som ser solen.... UT Å NJUUUUT! ;)
(om så bara med näsan ut genom ett fönster eller en dörr ;) )

.:KRAM:.

3 kommentarer:

Lina Kinell sa...

Underbar LO! Och grattis till viktnedgången! =) Bra jobbat!
Kul att du kikar in på min blogg då och då och lämnar avtryck. Man säger att ett foster kan uppfatta ljud från och med vecka 20 så från och med då och framåt är lämpligt att ge bort en Änglaklocka.

Ha det gott! Kram

Sanna F sa...

Underbart!!!! Så himla fint!!! Rosa funkar precis lika bra till killar!

AnnikaS sa...

Jättefin LO och så härligt att få se en i rosa även till en kille!

01 09 10