onsdag 3 februari 2010

.:Inspirations boken:.

Många av oss i det avlånga landet har tagit tag i våra liv, vår hälsa och då även våra kostvanor, motionen och extra kilon som ska bort. Och här likaså...
Att skapa är den naturliga ventilen för mig och såklart så har jag gjort en liten ”dagbok”… För er som följt mig här eller i Magdas Forumet så vet ni ju att kampen startat och hur det har gått...
Eftersom det är lättare att kämpa i grupp, så har flera av oss i Magdasteamet ingått den gemensamma kampen mot ett hälsosammare 2010. Alla har vi olika sorters mål men med samma slutsats… Ett roligare sätt att tillsammans nå ett friskare, piggare och hälsosammare liv. Det peppas sinsemellan och vi hittar på tok såsom en en kommande gemensam löparinsats etc. Allt för att ha så kul som möjligt på vägen och dela erfarenheter och annat.

I min lilla bok finns olika flikar där jag markerat upp delmål, belöningar och även utmaningar längs vägen. Det är en lång resa jag har framför mig och för att lyckas behöver jag tänka långsiktigt och sätta målen så realistiskt som jag bara kan. Och det är ju inte alltid det lättaste..


Nu har tre veckors kamp gått för min del och jag har hittills lyckats med följande: Minus 8,5kg, första intropasset på gymmet avklarat, motionscykeln är avdammad och simkort är inhandlat och första 1100m avklarade i bassängen. Nu är det bara viljan och engagemanget som ska hållas uppe. Och med stödet från familjen, vännerna och teamet så känner jag att chansen är mycket god till att jag ska lyckas fullfölja resan mot mitt mål. Tillsammans är det lättare. I teamet har vi gemensamma mål, vi har kul och kämpar tillsammans. Lika medryckande som själva scrappandet!

En blomförpackning från Prima passade bra i färg och fick bli återvunnen som en sida i boken…


Idag har jag en välförtjänt vilodag vad det gäller motionen, men dieten fortsätter ;)
Ha en underbar dag och hjärtligt tack för titten!
Kram Karin

5 kommentarer:

Tettiz sa...

Heja du!!!!! Så jäkla duktig och jag blir så sugen på att starta igen - men måste bli frisk från min förkylning först... Vill du komma imorgon och pyssla FASTÄN jag och Kajsa är lite sjuka??

Kram,
Tett

Jane sa...

Grattis till viktminskningen!
Vilken underbar bok att ha med sig på viktminskningsresan!

Nallebr.. sa...

jag säger bara woooow!!! Du är helt ooootroligt duktig! sååå underbart fin! kram

Mathilde sa...

Åååh så fin! Och heja heja på viktminskningen! Hoppas du ger dig själv mycket belöningar!! Kram

Anne-Lie sa...

Vilken bra idé! Kanske man skulle ta och haka på?...
Jättefin bok och många härliga alster i din blogg. Tack för inspirationen -både i bloggen och med de fina skisserna du har delat med dig av hos Magdas.

01 09 10