tisdag 26 februari 2013

.:Annette:.

Välkommen härliga Tisdag och dag två denna temavecka ♥
Idag kommer en layout om en underbar människa... -Annette
En kvinna full av överaskningar och med ett hjärta av guld som seglar fram genom livet med alla segel uppe och alltid med vind i samtliga. Hon är stark, hon är driven och hon är en fantastisk mor och förebild. Listan kan göras oändligt lång... Men kort och gott kan man säga att hon helt enkelt är GRYM!
Redan första gången våra vägar möttes så pratade vi i timmar! Och än idag kan vi umgåsa och dela det ena än det andra utan en enda uns rädsla för att våga vara sig själv eller ens önskan omatt vilja att vara något annat. Timmarna passerar som om de vore minuter och samtalsämnena avlöser varandra och innehåller precis allt livet har att erbjuda! Och något jag beundrar allra mest... Den enorma positiva energi hon sprider! Alltid nära till skratt och vägrar göra jantelagen rättvisa! Även den dagen då något tynger en av oss så lyckas vi hitta humorn i det hela och det slutar alltid i skratt och glad ton. För länge sen adopterade jag henne som syster! ;) Det man inte har.. Det adopterar man! :D Svårare än så är det inte! ;)  
 "A good friendship lasts for a lifetime"
 Ljuvliga papper från Maja Design ♥ Chipboard från Dusty Attic ♥ Spets från Inkido ♥
.:Blommor frå bla Prima och wild orchids crafts:.
Denna layout har jag lämnat in i utmaningen hos Inkido :)
Vill önska Er alla en magnifik tisdag och om jag får önska något... Gör nåt fint för en vän du bryr dig om -bara för att... ;) Att sprida glädje... Det värmer frusen själ minsann! ;)
.:Stor kram från mig ♥ Kram Karin:.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var den finaste vänskapsförklaring jag någonsin fått, jag blev så rörd när jag läste vad du skrivit... Du är en så fin vän, Karin ♥ ♥ KRAM

Pia sa...

Vilken härlig temavecka du har! Dina layouter är fantastiskt vackra!

/Pia

Ulrika aka LillBlomman sa...

Och blödiga jag sitter och bölar ;) Fina <3

01 09 10