fredag 13 januari 2012

.:Inpiration av nyårsbukett:.

Det nya året firade vi i år in hemma hos oss. Vi har en stående procedur, men med roterande schema på vart vi håller till och i år var det vår tur. Kvällen till ära fick vi denna ljuvliga bukett.
Känner verkligen att den ger inspiration och tänkte därför göra en layout med den som inspirationselement.
Färgerna Vitt, Rosa och Grönt känns fullkomligt naturligt när man ser denna bukett, men i scrapsammanhang så är kombinationen inte lika naturlig för mig iallafall. Så det var en spännande utmaning för mig att jobba med och såhär blev resultatet:
En layout om det kommande året och vad jag ska försöka bli bättre på. Ett gott skratt förlänger livet sägs det ju! Så det ska jag fylla mina dagar med i större utsträckning detta år (till att börja med) -Skratta mer! Våga bjuda på sig själv, le åt en främling utan orsak, skratta oftare helt enkelt! :)

 Klockstickers, bling och minirosor....

Vit blomma, notrader, K-sticker, ram, bokstavsstickers, biljetttag och gångjärn.


Jag älskar att blanda olika material och detaljer från olika tillverkare. Ofta så matchar två helt olika serier från helt olika pappersmärken perfekt med varandra! Det gäller bara att prova sig fram.


Trots att vintern knappt har kommit igång här och att jag längtar efter lite mer snö, så kan jag inte låta bli att se fram emot ljusare tider, vår och sommar... Så denna layout blir något av ett mellanting ;) Lite våriga toner tillsammans med ett av årets tilltänkta löften inför 2012. Fler kommer... Men att ha lite mer kul är ju kanske det viktigaste! Eller hur?


Ni glömmer väl inte att spana in nya tävlingen för januari ;)


Stor kram!Inga kommentarer:

01 09 10