onsdag 4 augusti 2010

.:Total vila:.


Hej bloggvänner.
Här bor sommar och semester. Bloggen har hamnat i viloläge... Beror inte på vare sig brist på bilder, scrappat, lust eller tid...
Den största anledningen är den internet-befriade datorn!

Dansar man med åskan får man leva därefter sen ;)
Semestern har bjudit på en massa skoj. Å det ska såklart bloggas en hel del om det sen när allt fungerar igen. Intressanta möten, ställen vi besökt, alster som scrappats och foton som tagits :)
Ett par omvändande händelser kommer att skrivas om i "dagens sanning" och ja... Det lär ta ett tag att komma ikapp helt enkelt.

Men just nu... Just idag, ska vi fånga upp ett par solstrålar som letar sig fram genom tunna moln.. Så nu bada och njuta av semester igen :)
Saknar bloggandet lite, men ska ärligt erkänna att den här sommaren av flera anledningar går till historien på allra bästa vis :) Så håll ut! Jag är snart tillbaka ;)

Kram Karin.

4 kommentarer:

Ensamma mamman sa...

Jag väntar tålmodigt på dina inlägg och de låter som om jag väntar på något väldigt roligt. Ska bli spännande att få höra om vad ni har gjort i sommar. Men njut så länge det går! Kram

Sanna F sa...

Låter underbart! KRAM KRAM

Annette sa...

Härligt att höra! Förändringens vindar blåser ju här också, vi får träffas och summera året som hittills gått över litet scrapping :)
Kram

Marie/Mison sa...

Men så skönt att vara utan all teknik ibland. Skulle själv behöva gå på avgiftning tror jag!

01 09 10