tisdag 10 november 2009

.:lite juligt:.

Bloggabstinens! ;) Det kom lite emellan, som sjuka barn, lite jobb och sen en hel del jobba att ta igen med... Men skapande har inte vilat! Jag ställde mig ju frågan om mina promarkers skulle komma fram i år ens efter att dessa distresser tagit över större delen av mitt "kladdande"... Men så blev barnen sjuka och pysslet visste inga gränser! :) Lilla (snart) 4 åringen har scrappat 4 layouter, gjort 7 pärlplattor, målat en hög med teckningar till alla det var synd om som var tvugna att gå till sina jobb den veckan ;) *hihi* och sen premiärade hon med mammas stämplar! DET var tydligen en riktigt bra "sjuk-lek". Mamman tog hem Tim Holtz stämpel förvararen fylld med stämplar och tur jag hann lägga ut vaxduken på bordet hemma... OJJ vad det stämplades! Både med dynorna och stämplarna! *skratt* Och mamman fick tillfälle att plocka fram Pro Markers och rita lite! :) Här kommer då till sist ett av korten som blev klara...
Dags ju att fylla på kort-högen igen inför Jul... Dom har haft en förmåga att gå åt. Så nu är dom slut igen... Förvisso väldigt trevliga besvär! ;) Kul att nån gillar dem ju! :)
Nu ska jag avsluta min lunch och sen arbeta vidare!
Jag MÅSTE bara få häva ur mig en sak till!
-ÅH vad jag gillar att jobba! :) Efter all mammledighet, vab och diverse annat så är det både skönt och riktigt KUL att få ha en plats att gå till där man faktiskt kan göra lite nytta ;) Ja, borsett från hemmet då :)
Jag gillar att vara till nytta ! :D
KRAM och ha en riktigt trevlig dag och en fortsatt bra vecka!

2 kommentarer:

Line sa...

Vilket fint kort, gullig stämpel.
Och det ska börjas i tid med barnen, de kommer vara fullärda scrappare innan dem har blivit tio :)

Sanna F sa...

Urgulligt kort!!!!!

01 09 10