tisdag 14 juli 2009

.:Allt är stilla:.

Bloggen, vardagen, pysslandet.... Allt är mer eller mindre stilla....
Semestern har flätat ett band över lilla familjen... som tycks ha glömt bort hur vardag och normalitet ser ut! ;) *fniss*
Men efter två somrar i bagaget med minimalt av sk njutbar semester så kan jag helhjärtat säga att vi är värda lite semesterlugn faktiskt :)
Så nu när poolen är isolerad, filtret å pumpen flyttade och fixade, några projekt är avklarade och till sist två friska barn... (peppar peppar...) Så kan vi äntligen njuta av härliga dagar hemma både inne och ute. Det cyklas, studsas, vi bakar, gör små utflykter och träffar familj och vänner :)
Åsså blir det ju ett å annat bad med förstås... ;) Kvällsol, kvällsdopp och en missad nattnings tid... ehh... Ops.... Ja ja... Men tänk att lillen på dryga 1,5år redan tar sig fram i poolen! Liten men tuff! ;)
Syrran lärde ju sig förra året och kom snabbt in i matchen :)

Så kanske blir det lite mindre aktivitet här så länge vädret bjuder på sol?!.... Men man vet ju aldrig förstås... ;) Men inte blir det så många minuter framför datorn just nu... Hmmm...
Lillen, som som inte pratar... Han säger: Itte... datoj... Tittar menande på mamman å drar i mammans arm... Hmmm... Undrar om jag kanske smitit till datorn ett par ggr för mkt kanske!? ;)
Ha en underbar sommar alla bloggvänner och ta vara på ledighet, sol och familj/vänner! :)
KRAM på er!3 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara bilder! Vi kommer snart o hälsar på er! 3 dagar kvar till semestern...hehe...Kram Milla & co

Sanna F sa...

Ha en härlig semester!!!

Karin sa...

Åååå va härligt, får ja komma :)
Kram på dig vännen, saknar dig massor :)

01 09 10